citam o tom knihy a som zavisla na seriali carodejnice...ale ci tomu verim? mozno aj hej, ako comu,nieco je pomenene, nieco prehnane, ale najma tym "svetlonosom" tym verim najviac
Co dodat myslim ze nejake nadprirodzeno existuje nemyslim viem. Co sa tika bodoriek boli vymyslene cirkvou v dobach ked boli upalovane na hraniciach za veci ktore nikdy neurobili. Cize nazov bosorka nieje ten spravny vyraz. Mozno je to pekny vyraz pre rozpravky, filmy a serialy. Vsetkych tich ktory sa zaujimaju o magiu ci uz ciernu alebo bielu pohlcuje temnota. Mozno si vravite ake je to perfektne to sa mi paci he potom ked mate vieru v tieto veci verte aj v to ze ten kto sa na tomto svete snazi zit v temnote toho budu pocele veky vekov za ziva trhat v pekle a zazije ukrutne muky navzdy. Treba si vybrat a radsej skumat vlastnu podstatu bytia svoje ja. @Ivanka pekne napisane ale myslim ze tu je vela tem hnoj ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
» eurozoznam.eu/modules.php?nam...
petika kedy žičaš knihu tieňov?
» www.grimoar.cz/biblio.php?...
Spozdravom H350 BLACK