Mam gulovy ventil, zabudol som ho na zimu otvorit a samozrejme mi praskol. Prasklina je dlha asi 5mm a hruba mozno 0,5mm. Vymienat ho nechcem lebo zavit je pod omietkou a zateplenim. Je mozne elektrickou zvarackou zacelit tuto prasklinu?
@patrixo@2 Pri omietke a ešte zateplenej polystyrénom alebo iným horľavým materiálom, aj keď možno tvrdia, že je samozhášavý, a omietnutej by som len tak hocičím nezváral. Nemôže na ňu odletieť iskra, aby si nemal prinajhoršom vyžraté dzúry v stene.
Sa ti priečne alebo pozdĺžne praskol takýto ventil konkrétne, je v ňom trhlina? » www.euroshopy.sk/ventil-zahradny...
A nedá sa ani uchopiť redukcia na ňu a druhými kliešťami, že by ten ventil vyšruboval?
Aha, teraz čítam aj hore. Napadlo ma, že videl som v obchode namotané na plastovom kolečku taký drôt akoby elektródu na oceľ. Vyzerá to ako by to bola cínová spájka, len to je oceľová, či by sa to s tým nedalo alebo niečim na mosadz alebo na liatinu ako tu o tom píšu. » www.druhasvetova.sk/zvaranie-s-vyuz...
zvaracku nemam, len sa informujem ze ci sa to aj tak da opravit.. a neviem z akej zliatiny je ten ventil.. a ono je to tak zaondene v tej stene ze keby to chcem dat dole tak to poskodim @kerrang
Hmm, a treba to zvárať? Keby si to obmotal nejakou izolačnou páskou alebo to niečím zagebril (nejakým priemysleným tmelom alebo lepidlom), myslíš že by to tieklo?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Sa ti priečne alebo pozdĺžne praskol takýto ventil konkrétne, je v ňom trhlina?
» www.euroshopy.sk/ventil-zahradny...
A nedá sa ani uchopiť redukcia na ňu a druhými kliešťami, že by ten ventil vyšruboval?
» www.druhasvetova.sk/zvaranie-s-vyuz...
Neda sa to nejak rozobrat nadpojit alebo tak?
takto to vyzera
» www.birdz.sk/patrixo/obrazok...
zvaracku nemam, len sa informujem ze ci sa to aj tak da opravit.. a neviem z akej zliatiny je ten ventil.. a ono je to tak zaondene v tej stene ze keby to chcem dat dole tak to poskodim
@kerrang