Tak som sa nad tým dnes z nudy zamyslel, už som to veľakrát počul, hovorí sa to, tak reku že sa opýtam, či niekto nemá podobnú skúsenosť alebo tak. Ja som zatiaľ to šťastie nemal
tento mýtus súvisí s názormi zo stredoveku a iných pochybných vekov, kde sa tvrdilo, že ryšavá farba vlasov znamená nečistú ženu, mnoho tých žien bolo odsunutých na okraj spoločnosti len kvôli farbe vlasov s ktorou sa narodili a uchýlili sa k jedinej práci, ktorá im zostala, robili v nevestincoch, preto sa rozšírilo, že ryšavé ženy najčastejšie robia neviestky lebo majú neutíchajúcu chuť na sex a sú v posteli oveľa lepšie ako iné ženy, lebo boli poznačené s diablom, s ktorým obcovali...čo je samozrejme totálna kravina, vzniklo to len z toho, že vedecky dokázané, červená farba je farba erotiky a mužov vzrušuje vo väčšej miere a teda kňazi a iní "sluhovia boží" ich videli ako stelesnenie hriechu, lebo v nich vzbudzovali nízke pudy...preto rozšírili fámu, že ryšavá žena je diablova nevesta a bum, všetkým jeblo a tento predsudok sa nám zakorenil do hlavy až do dnešných časov, kedy v období priemyslu farieb na vlasy je totálne fuk akej farby má ženská vlasy a sotva to ovplyvní vrodenú sexualitu, ale kľudne myslite ako v stredoveku chlapci, mne je to fuk
@13 tak som sa asi narodil v stredoveku. Každopádne nie, nemyslím si, že je to farba vlasov, ktorá to u nich (ak vôbec) ovplyvnuje. Skôr niečo vnútorné. Tak, ako bývajú blondýnky často hlúpejšie ako brunety (a nie je to kvôli farbe vlasov), tak si myslím, že na tom kľudne niečo môže byť aj v tomto prípade.
ja tomu neverim, okrem toho, ze prirodzena cervenovlaska neexistuje ... su len rysavky a odtiene toho ... na farbe vlasov nezalezi, zalezi na hormonoch skor, a farba vlasov nesuvisi s typom koze a citlivosti a crtov a podobne? neviem ci to ma suvis s hormonmi, skor nie, ale niekto z medicinskej oblasti ti odpovie lepsie
Veľakrát sa hovorí, že ak si nemal červenovlásku, tak nevieš čo to je skutočný sex ale tak...hovorí sa kadečo...aj že Yeti behá po Himalájach, takže tak...
ja mám originál ryšavé vlasy a farbila som ich neskôr aj na červeno, teraz sa vraciam k pôvodnej, a nemám pocit že by som niekedy mala väčšiu chuť na sex ako normálna žena....ale je aj pravda že sa nechcem porovnávať alebo čo aj tak je to podla mňa blbosť
@leilla som rád že nie si "až tak" urazená. Ani som nečakal že sa niekto vôbec urazí, asi som až príliš dementný. Každopádne nehádžem predsa všetky blondínky do jedného vreca, uviedol som to len ako príklad a z osobnej skúsenosti poznám až príliš mnoho prípadov, ktoré to potvrdzujú. Ale o tom táto téma nie je, tak prepáč, ak sa ťa dotkla (alebo kohokoľvek iného). Len som sa snažil objasniť, ako som to celé myslel.
@leilla šak jasné, tiež nemám rád keď sa kniha súdi podľa obalu. Ale túto tému som založil zo zvedavosti, nie preto, aby som niekoho súdil, že je nejaký lebo má nejakú farbu vlasov (aj ked sa to toho tyka, ale zamer bol iny).
samozrejme, pretože pigment vlasov URČITE rozhoduje o chuti na sex Ja už som dokonca počula, že blondínky ti dovolia v posteli robiť hocičo a čiernovlásky sú dominy ako lusk! Tak všetci verme že vlasy nás nútia chcieť sex veľmi ma pobavuje takéto chlapské uvažovanie
@protessst neviem prečo si myslíš, že tak uvažujem. Farbu vlasov považujem za jeden z prejavov pôsobenia niečoho v tele (chémia, hormnóny, whatever), čo ovplyvňuje ľudskú povahu a charakter.
fuj, do hrdzaveho potrubia by som nesiel, ani keby ma na kolenach prosila... rysava farba vlasov je najvacsi kentus!!! ci uz na chlapovi alebo zene... geneticky odpad
Niektore ano, niektore nie...ako ine zeny I ked dost dobre poznam zopar neuplnych rysaviek, a mozem povedat, ze byvaju povolnejsie ako zvysok ...ale to bude kvoli tomu, ze nie je o ne velky zaujem,takze sa v nich hromadi "sexualna energia" a nakoniec to tak vyzera akoby boli meganadrzane..a ked sa vyspia s kadekym (trvale vztahy nemaju, ale dost lahko si najdu uspokojovaca), si aspon zvysuju sebavedomie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
skôr si myslím, že @4 bude reálnejší a vedecky dokázateľnejší fakt
a tak hovorí sa to, že prirodzené červenovlásky v sebe majú ten plameň, alebo ako to nazvať...sú spontánnejšie, majú väčšie libido, atď.
ja tomu neverim, okrem toho, ze prirodzena cervenovlaska neexistuje ... su len rysavky a odtiene toho ... na farbe vlasov nezalezi, zalezi na hormonoch skor, a farba vlasov nesuvisi s typom koze a citlivosti a crtov a podobne? neviem ci to ma suvis s hormonmi, skor nie, ale niekto z medicinskej oblasti ti odpovie lepsie
vieš čo, nejak zvlášť sa ma to nedotýka, len nemám rada posudzovanie ľudí na základe farieb. to je celé
si prefarbi vlasy na cerveno a pozoruj to na sebe!