Mobilny operatori su poskytovatelmi mobilneho internetu. A urcite nezaniknu. Pretoze tie data idu cez ich siet. A je uplne jedno, ze volas cez program. Nehovoriac o tom ze mobilna siet ma aj sirsie vyuzitie. Samozrejme obchodnu politiku budu menit(co sa aj postupne deje).
@missk0 it is possible ale nikdy sa mi nepodarilo ani nepodarí ho prečerpať, a to mobil používam namiesto PC, čiže denne a často a nie je to žiadne"iba na odpísanie", a som spoko
@darkestangel
Neobmedzený ako neobmedzený. Síce je "neobmedzený", ale po určitom limite sa ti rýchlosť zníži natoľko, že s ním z väčšiny územia nie si schopná načítať ani stránku, tobôž nie vykonať napríklad hovor. @lulula
Ten bod je kdesi v nedohľadne, pretože nikto sa to doteraz neodhodlal urobiť a v blízkej budúcnosti sa ani neodhodlá. Jednak by to bolo finančne náročné a jednak by to bolo nesmierne neefektívne kvôli chabému pokrytiu a rýchlosti.
A ak sa to stane niekedy v budúcnosti, kto myslíš, že to zabezpečí? No predsa mobilní operátori . Takže tvoja otázka je akosi bezpredmetná.
@flageusdei práveže aj po spomalení som mi to načítava v pohode.. síce hovory cez net nevykonávam, ale napríklad streamujem videá alebo hudbu bez sekania
@lululula Veď oni to sprostredkúvajú už teraz. Čo myslíš, že príde niekto z neba a zrazu to urobí za nich? Ide len o to, kto ako prvý dosiahne dostatočné pokrytie a rýchlosť a odštartuje novú éru. Nemysli si, že to je také jednoduché, prísť a zabezpečiť celé územie.
@johnysheek od Telekomu je možné, že to má súvis s pokrytím, ale v zásade všade, kde mám dostatočný signál na hovor alebo sms, ide mi aj net (a teda nielen v BB, ale napr. aj v vzdialenejších dedinách, kde je to pokrytie slabšie - ale tam zase nie som doma, preto nestreamujem, iba robím bežné úkony (kvôli batérii)
Ved v podstate 4G siete (LTE) budu plne packetové. To znamená, že už sa smeruje k tomu, že všetko pôjde cez net. Problémom zostava pokrytie. Ešte aj 3G je nedostatočné a to nehovorím o dedinách ale mestách. Takže kým sa 4G dostane z Bratislavy niekam ďalej, to ešte chvíľku potrvá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Neobmedzený ako neobmedzený. Síce je "neobmedzený", ale po určitom limite sa ti rýchlosť zníži natoľko, že s ním z väčšiny územia nie si schopná načítať ani stránku, tobôž nie vykonať napríklad hovor.
@lulula
Ten bod je kdesi v nedohľadne, pretože nikto sa to doteraz neodhodlal urobiť a v blízkej budúcnosti sa ani neodhodlá. Jednak by to bolo finančne náročné a jednak by to bolo nesmierne neefektívne kvôli chabému pokrytiu a rýchlosti.
A ak sa to stane niekedy v budúcnosti, kto myslíš, že to zabezpečí? No predsa mobilní operátori . Takže tvoja otázka je akosi bezpredmetná.