Mam kopec kamosov, nikdy som sa nepytal, kto ake je znamenie, ale casom ked uz niekto sa zacne spravat automaticky arogantne, tvrdohlavo tak si myslim, ze je skorpion a co aj je...
Mate nejake skusenosti so znameniami medzi sebou?
Preco vacsina skorpionov
čo ja viem, keď som bola menšia som si to čítavala a očakávala veci potom...
ale definícia strelca na mňa vždy z väčšej časti sedela. neverím na žiadne takéto "predpísané" veci ale tak viacero ľudí som stretla, ktorí sadli na definíciu. neviem prečo to tak je :ehm:
Čo ja viem, nikdy som si nič také nepozeral. Teraz som si kvôli tebe prečítal o svojom znamení a niečo tam je pravda, hlavne toto "Je vnímavým na krásne šaty".
som škorpión a mala som okolo seba veľa škorpióno a ani jeden nebol taký "mám ťa v piči", ale hej, znamenia majú ničo do seba, nie vždy všetko sedí, ale väčšina vecí áno
to isté ako ked na niekoho myslis a akurát ti zavolá....XX krát myslis na ludi a nezavolaju,ale ked raz zavola tak si povies ze ake neskutocne ze ti akurát ten clovek zavolal
Na každého človeka jeho znamenie sedí či si to prizná alebo nie... kozorožci sú realisti, vodnári sú spoločenské bytosti, ryby veľa snívajú, barani sú tvrdohlsví extroverti, býci sú romanticky a rodinne založení, blíženci sú osoby ktoré rýchlo menia názory, raci sú prehnane citliví, levi sú šialení a blázniví, panny sú perfekcionisti, váhy sú nerozhodné, škorpiónom je všetko jedno..a strelci sú prehnane úprimní
no veľa ľudí neverí no znamenie a ascendent dosť vplývajú na osobnosť človeka..no ale vysvetľuj to nejakým obmedzencom.. moje skúsenosti spočívajú v tom ,že ja ako strelec si nerozumiem so znameniami mne blízkym ..t.j škorpióny.. no poznám ich dosť veľa a vytáčajú ma niekedy do nepríčetnosti..vždy musia mať pravdu a veľmi žiarlivé a majetnícke typy...ryby sú protivné,býky mi najviac vyhovujú také nekonfliktné a sú to príjemní spoločníci a bútľavé vŕby (hoc ma niekedy irituje ich pasivita ohľadne niektorých udalostí) , s blížencami je to hrozné..sú nevyspytateľní ...ale naozaj ale zas je to opačné znamenie, u kozorožcov zas pozorujem to ,že sú introverti..aspoň tých čo poznám a starajú sa len o svoje súkromné záležitosti a tie nikdy neťahajú na povrch, panny ťažko definovať poznám odlišné typy, barani strašne súťaživí , raci prehnane naviazaní na rodinu a to je asi tak všetko..vo všeobecnosti sa mi veľmi ťažko vychádza s blížencami a škorpiónmi
@anneau ja som ryba a viem sa celkom opisat a aj sedi to na mna, vela snivam a som nesmierne citlivy a sem tam i perfekcionista ale o tom, zeby som bol protivny tak to neviem
@anneau môj strýko ..je to super človek dokým nezačne kritizovať..a vtedy ťa dokáže tak uraziť ,že sa máš chuť schovať do pivnice a revať jak tur ...a keď robíš niečo čo nie je podľa jeho gusta to isté
má to niečo do seba....najskôr som to ani tak neriešila z pohľadu znamení ale keď najskôr jedny váhy hrôza povaha, druhé váhy hrôza povaha, tretie váhy hrôza povaha.....tak pri tých štvrtých som veľmi opatrná - spoznávam totiž staré známe symptómy
Nie som škorpión. Ale myslím, že si zle vysvetľuješ povahy ľudí.
Práveže mam so škorpiónmi-mužmi skúsenosť, že sú riadne zvedavý Pri ženách to je ale trošku iné, no.
To len my ľudia sme úžasní v tom, že ak je o nás napísané niečo pozitívne ľahko sa s tým vieme zžiť, navyše ak je to napísané dostatočne rozprávkovo opisne, bez bločkov a faktov uveríme i tomu čo pravda nie je. Pri každom znamení je napísaných viac rôznych vlastností, to je ako keď teraz dosť fičia na FB obrázky s farbami očí.. Na to akí sme vplýva veľa faktorov, hlavným z nich je náš povedzme "typologický mix" teda to aké charkateristiky má naša osobnosť. Ak by horoskopy boli pravdou, znamenalo by to, že za to aký "typologický mix" mám vo svojej výbave, nie je zodpovedná dedičná genetická výbava, ale to v aký mesiac som sa narodil. Ono ale platí stará pravda: "Čomu veríš, to sa stáva pravdou"..
Nápadná je ich veľmi silná vôľová energia, niekedy sú tvrdohlaví a neústupní, niekedy priam prudký a škriepni.
Často je ich snahou byť v čele, necítia sa dobre ak sa musia podriaďovať (sedí). Maju v sebe niečo príťažlivé, majú veľký vplyv na druhé pohlavie.
Doslova vyhľadávajú nebezpečenstvá (sedí úplne) a majú sklon stavať sa proti rôznym názorom a inštitúciám (rovnako sedí)
Za zmienku stojí ich schopnosť hlboko vnikať do problémov, charakterizuje ich dôkladné, bádavé a bystré myslenie. (Sedí úplne najviac, vždy sa mi smiali prečo niektoré veci tak moc rozoberám a neviem ich prijať len tak)
čiastočne na mna lev sedí (len nie som až taký veľký gýčový egoista ), ale aj strelec, blíženci, baran a škorpion kúsok...je to písané všeobecne, aby sa každý našiel v tom svojom znamení
zas niekto kto ma nieco proti skorpionom ?! ja mam skusenosti ze sa ma to niekto priamo opyta naapr na prvom stretku a potom je taky... opatrnejsi ale skorpioni maju v pici len to co ich nezaujima... u mna je to tak ze napr ked si mam daco vybrat tak poviem nech vyberie niekto iny ze to mam v pici lebo ma to nezaujima ale ked ma nieco zaujme tak to v pici nemam a idem po tom...
@lemontreegirlyesyours ja som napr skorpion a bracha je strelec a ideme sa pozabijat ale na druhej strane moj naj naj naj naj ultramega kamos je strelec a sadneme si jak rit na serbel
Fuuha, tu toho už je, tak ti odpoviem Som tvrdohlavý Ale ešte ak by som sa k tomu mal vyjadriť, tak je pravda, že keď mi niekto nadáva alebo hocičo iné, som mámpičista, ale čo sa ľudských vzťahov týka, si niekedy viac všímam a viac cítim ako to na mne vyzerá. Takže ak riešiš, že ťa serie nejaký škorpión, tak je veľká pravdepodobnosť, že to je iba z vonku viditelné, v jeho vnútri to je iné Stavím sa, že ak si toto prečítam zajtra sa budem pýtať čo som zasa trepal
@misko2634 ja mám mamu pannu a to je.... Ale keď tak premýšľam ja nemusím asi nikoho a nikto mňa... Som taká že každého prekuknem do jeho vnútra a aj keď som ho mala rada než som ho spoznala sa mi potom zhnusil po čase a držím si od každého určitý odstup.. Chcem spoznať niekoho zložitého kto by ma tak rýchlo neomrzel
@sasuke Keď už spomínaš tie panny, tak ja mám zasa otca pannu Musím s tebou súhlasiť, že ani ja sa s nimi moc nemusím No my škorpióni to máme ťažké, by som povedal, že sme najkomplikovanejší a zároveň každého dokážeme odhaliť Držím ti palce v hladaní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ale definícia strelca na mňa vždy z väčšej časti sedela. neverím na žiadne takéto "predpísané" veci ale tak viacero ľudí som stretla, ktorí sadli na definíciu. neviem prečo to tak je :ehm:
rozsúdi nás tu niekto???
hold váha - chlap - to je pre mňa čistá tragédia
(ešte vtipnejšie je to prenesené do postáv z Homestucku )
Práveže mam so škorpiónmi-mužmi skúsenosť, že sú riadne zvedavý Pri ženách to je ale trošku iné, no.
Ale na znamenia verím určite
Škorpion: Povaha: Melancholická (sedí)
Typ: Zápasiaci, faustovský, okultný, démonický človek, násilník, zvodca (sedí)
Postava: Stredne veľká robustná, plecnatá (sedí)
Nápadná je ich veľmi silná vôľová energia, niekedy sú tvrdohlaví a neústupní, niekedy priam prudký a škriepni.
Často je ich snahou byť v čele, necítia sa dobre ak sa musia podriaďovať (sedí). Maju v sebe niečo príťažlivé, majú veľký vplyv na druhé pohlavie.
Doslova vyhľadávajú nebezpečenstvá (sedí úplne) a majú sklon stavať sa proti rôznym názorom a inštitúciám (rovnako sedí)
Za zmienku stojí ich schopnosť hlboko vnikať do problémov, charakterizuje ich dôkladné, bádavé a bystré myslenie. (Sedí úplne najviac, vždy sa mi smiali prečo niektoré veci tak moc rozoberám a neviem ich prijať len tak)