je to už raz tak .. multikulti Europa s nízkym populačným prírastkom sa snaží riešiť tento problém nebielou imigráciou.. ja len dúfam že sa to zmení .. neteší ma to veľmo
@aguri500 z jedným som chodila chvíľu keď som mala 16, ešte nejaká otázka ? nie je cigán ako cigán záleí od človeka, Otec má jedného dokonca zamestnaného volá sa Štefan a otec ho zamestnáva na práce okolo domu
@aguri500 farba a vzhľad sú mi ukradnuté, aj to ako žije. ide mi o charakter.
Určite by som mal za suseda radšej cigáňa ako 800 ročnú zosušenú piču ktorá mi každý druhý deň príde vybľačať že predávam deťom drogy, a robí jej nesmiernu radosť každý druhý piatok (aj iné dni ) Volať šingle len kvôli tomu že s partiou sedíme pri dome na lavičke (podotýkam že slušne, bez výtržností, požívania psychotropných látok či otravovania života susedom) Tiež by som ju najradšej zabil, a je biela. Pokiaľ sa za rasu berie farba, národnosť, jazyk, vzhľad, kultúra a spôsob života, nemám rád rasistov, každý môže žiť ako chce, viny a následky bude za to niesť on sám, tak mu v tom netreba brániť. Keď sa raz rasy budú deliť na prijebanú a neprijebanú, tak potom budem rasista aj ja.
ok beriem ale vidite rozdiely medzi rasami a najviac inklinujete k tej vlastnej rase a povazujete ju za tu najlepsiu mozno len podvedome ale predsa...Jednoducho kazdy clovek ma nejake vyhrady k niecomu co je odlisne ci uz je to rasa , tradicie ,kultura etc...
ja nemam nic proti slusnym ciganom ktori nie su len na obtiaz statu len je ich velmi malo ale za suseda by som cigana nechcel ani keby bol slusny...
@aguri500 ja neinklinujem k žiadnej rase viac alebo menej, ani k svojej, ty možno, ale nehádž nás do jedného vreca. Ale mám zo všetkých národov najradšej Japonsko môžeš to nazvať inklinovanie k nejakému národu, ale tým nepovažujem ostatné za menej cenné, takže sa v žiadnom prípade nedá hovoriť o rasizme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ale inak každá žena má právo rodiť kdekoľvek.
(a neriesme ze ci cigani su alebo nie su rasa ide o priklad typu cloveka ktory je vyslovene nesympaticky)
Určite by som mal za suseda radšej cigáňa ako 800 ročnú zosušenú piču ktorá mi každý druhý deň príde vybľačať že predávam deťom drogy, a robí jej nesmiernu radosť každý druhý piatok (aj iné dni ) Volať šingle len kvôli tomu že s partiou sedíme pri dome na lavičke (podotýkam že slušne, bez výtržností, požívania psychotropných látok či otravovania života susedom) Tiež by som ju najradšej zabil, a je biela. Pokiaľ sa za rasu berie farba, národnosť, jazyk, vzhľad, kultúra a spôsob života, nemám rád rasistov, každý môže žiť ako chce, viny a následky bude za to niesť on sám, tak mu v tom netreba brániť. Keď sa raz rasy budú deliť na prijebanú a neprijebanú, tak potom budem rasista aj ja.
@dsimca
ok beriem ale vidite rozdiely medzi rasami a najviac inklinujete k tej vlastnej rase a povazujete ju za tu najlepsiu mozno len podvedome ale predsa...Jednoducho kazdy clovek ma nejake vyhrady k niecomu co je odlisne ci uz je to rasa , tradicie ,kultura etc...
ja nemam nic proti slusnym ciganom ktori nie su len na obtiaz statu len je ich velmi malo ale za suseda by som cigana nechcel ani keby bol slusny...
btw to že existuje čierny nacionalizmus je v poriadku, biely podľa všetkého nie je
aj tak je veeeľa pokrytcov, každý pozná aspoň jedného cigána/černocha/aziata ktorého nenávidí