@jankasimka slovensko uz len romovia kukni toto az si to teda nevidela mame tu skvelych reperov a skvele osady a vsetci zijeme na vysokej zivotnej urovn
Jano mne je jedno či ja tam Havel alebo Pavel, sú to všetko hrable, ktoré hrabu vždy len k sebe a take čo hrabú od seba ešte nikto nevymyslel...........
ja tie zdražovania s frajerom prežijem, len ľutujem tie matky s deťmi a dôchodcov ako sa štát ku nim chová..viď zdravotníctvo........filip
ked porovnam nasu krajinu s ostatnymi tak nemame absolutne nic........ akurat tie tatry aj tie su mega drahe...a hocikto ma krajsie hory,svahy atd ako my...
@hluzar a čo myslíš, že bude za 20 rokov na Slovensku? alebo čo bude zo Slovenska?
same geta, cigáňov, rumunov, turkov, ukrajincov, bulharov, spleť šikomookých kšeftárov ako vietnamcov, číňanov a inej hávede.......kto to bude živiť a začo?.......filip
Neviem, podla mna su Slovaci pomerne inteligentny narod, ale sme hrozne v plienkach, ved je len 20 rokov od revolucie Problemy s mensinami su takmer v kazdom state (USA, Francuzko, Svedsko, Nemecko...) a primitivov je tiez vsade plno
Slovaci napr. netrpia nejakymi velkymi iluziami, co je fajn, ale maju aj pomerne male sebavedomie a kopu cynizmu. Vela ludi tu vie vyjst aj z mala smiley: nielen z nudze, ale vseobecne nie sme extremne narocni. Druha stranka toho je, ze rozne standarty tu este nie su na takej urovni, ako na zapade). V medziludskych vztahoch su ludia vacsinou uprimnejsi, ako napr. v USA... vseobecne nie sme zrovna pedantski, ale vacsinou ani arogantni. Imho sympaticky narod
a este prirodu by som vyzdvihla, sice ju pekne runtujeme, ale zatial, co z nej ostava, tak je krasna..tatry, slovensky raj, orava, rozne jaskyne a tak.... len by bolo na case, aby sme to vedeli aj predat, hlavne rozumne (co sa neda, ak napr. na strbskom plese pytaju za horalku 5 evri), aby zacali chodit turisti a nechavali tu eurace
@belzeboss fajn kazdy ma svoj nazor..a radsej by som sa odstahovala...kopu ciganov..a teraz k nam moze dovazat odpad komu sa len zachce ..krasna sme my krajina.... @frez vidis madari v podstate nemaju nic....hej tatry su krasne ale bola som sa lyzovat napriklad v alpach ..a to je uz trosku ina kava....a este slovensky raj je tu pekny celkom....ale inak...no zdrzim sa komentarov uz
A veruže máme!!! Z duše neznášam infantilné hovädá, ktoré vedia na našu krajinu hádzať len sračky.
Okrem už chronicky spomínaných Tatier máme jedinečný folklór,potraviny a alkohol, umelecké diela (Oltár Majstra Pavla,betlehem v Rajeckej Lesnej,Dóm sv. Martina a mnohé ďalšie, sú podľa Vás hologramy?) Máme jedinečné prírodné pamiatky.A v neposlednom rade môžeme byť hrdí na našich ľudí! Áno, presne tak na ľudí. Slováci dali svetu padák, bezdrôtovú komunikáciu, parnú turbínu,rezonančnú gitaru,stáli pri zrode modernej optiky ,stĺpovú pumpu (revolučná prístroj v baníctve), uskutočnili prvú verejnú pitvu, naši ľudia boli uznávanými kapacitami v banskom inžinierstve... Takisto môžeme byť hrdí na našu históriu. V tomto aspekte máme omnoho viac než takí Američania.Sme síce malá krajina, geograficky aj počtom obyvateľov, avšak svetu máme čo ponúknuť.
A keď už ani to nestačí. Slovenské ženy a ich povestná krása a pôvab.Na tie by sme mali byť právom hrdí.
Nášmu národu chýba zdravá národná hrdosť a sebavedomie. Vždy je ľahšie hádzať na našu vlasť špinu, než vidieť aj pozitíva...
@limetkajaja no s lyzovanim sa to u nas s alpami (moj sen - ist sa tam lyzovat aspon raz) neda porovnavat ani nahodou, to ano, ale hovorim o krase prirody tatier
Tak napriklad: Športovci,Tatry,Ženy,taktiež slovenský folklór,veď sa pozrite,no ktorá krajina,má takto zachovalé a oživované spomienky a pamiatky?,mali sme Janošika.(aj ked to nebolo tak ako sa hovori....VRAJ).kto vymyslel padák?.SLOVAK,a čo prvá verejná pitva? a bezdrotova komunikacia....a vôbec my ľudia? Čo sme my za narod,keď rodák rodákovi pľuje do tvári? Hanba takým!! HANBA!
Pravdaže,su aj negativa ako ta skurvená politika,debilny system v zdravotnictve a inych priemysloch.A predsa máme syrové korbáčiky,bryndzu,žinčicu a iné sedliacke pochutiny.A aké mame krásne salaše celkovo celé slovensko.
Nehovoriac o Oltár majstra Pavla,Dóm sv Martina a sv Alžbety....
Nie nikto nema byt na co hrdy , aj inde su hory ako Tatry , aj inde maju super prirodu , bohatu historiu , dobru literaturu , pekne zeny a tak dalej....
Kazdy by mal byt rad ze sa narodil tam kde sa narodil ale nemal by to prehanat.
jedine na prirodu, hsitoricke miesta ale z ludskeho hladiska na velmi malo...kedze vsetci si navzajom zavidia, kydaju na seba a len sa snazia vsetkych ojebat
príroda, architektúra, folklór, história, krása Sloveniek slight_smile: a myslím, že môžem kľudne napísať, že máme veľa šikovných a ambicióznych ľudí, ktorí nám robia dobré meno v zahraničí.
@krampus nie som si isty ci existuje nieco ako zdrava narodna hrdost a aka je hranica medzi zdravou a hm.povedzme chorou. u nas podla mna narodna hrdost alebo absentuje uplne a z pocitu frustracie a sklamania prichadza nasledne k tomu kydaniu, alebo je prehnana a meni sa na nacionalizmus, ktory z duse nemusim zasa ja. vtedy prichadza ku kydaniu na narody ine. dali sme svetu niekolko vynimocnych ludi, par objavov celkom pekne si ich vymenoval.obcas pocujem ze je niekto hrdy na to ze je slovak.mozno by sme mali byt hrdi skor na to ze sme ludia.a mozno nie.zalezi ako sa na to divame a miesto hrdosti na slovensku prirodu ktoru sme ani my nevytvorili by sme sa o nu mozno mali skor viac starat.
@limetkajaja ty mas presne taku mentalitu ako vacsina ludi co tu chodi, chceli by vsetko mat najlepsie na svete a pritom v zivote urobili hovno..ale tvojka vec...no take argumenty, ze bola som v alpach a tam je lepsie tak to je podla mna maximalne smiesne...niektorym ludom sa skratka nijak nezavdacis, nikdy nebudu spokojni, a su to spravidla ti, ktori nikdy nic poriadne neurobili
keď sa nad tým fakt zamyslím, tak oproti ostaným krajinám na nič... Slovensko je diera, ale keď otvoríte oči, tak aspoň príroda je tu krásna, keď už nič iné... plánujem sa presťahovať do Fínskych lesov a tam budem žiť, tam je krajšie, hehe .... krásny večer, kamoškovia.
zdravotníctvo, cesty, dostavané diaľnice, školský systém, predražené Tatry, politici označovaní za národovcov, opité, zhúlené a tehotné 13 ročné deti.... a to myslím stačí, treba byť skromný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
..kvak..
Ale stale lepsie ako Fico.....
Jano mne je jedno či ja tam Havel alebo Pavel, sú to všetko hrable, ktoré hrabu vždy len k sebe a take čo hrabú od seba ešte nikto nevymyslel...........
ja tie zdražovania s frajerom prežijem, len ľutujem tie matky s deťmi a dôchodcov ako sa štát ku nim chová..viď zdravotníctvo........filip
S tymi hrablami je to dost dobra metafora.
same geta, cigáňov, rumunov, turkov, ukrajincov, bulharov, spleť šikomookých kšeftárov ako vietnamcov, číňanov a inej hávede.......kto to bude živiť a začo?.......filip
Pravdepodobnost, ze rovnaka koalicia vznikne druhy krat je prakticky nulova.
Slovaci napr. netrpia nejakymi velkymi iluziami, co je fajn, ale maju aj pomerne male sebavedomie a kopu cynizmu. Vela ludi tu vie vyjst aj z mala smiley: nielen z nudze, ale vseobecne nie sme extremne narocni. Druha stranka toho je, ze rozne standarty tu este nie su na takej urovni, ako na zapade). V medziludskych vztahoch su ludia vacsinou uprimnejsi, ako napr. v USA... vseobecne nie sme zrovna pedantski, ale vacsinou ani arogantni. Imho sympaticky narod
a este prirodu by som vyzdvihla, sice ju pekne runtujeme, ale zatial, co z nej ostava, tak je krasna..tatry, slovensky raj, orava, rozne jaskyne a tak.... len by bolo na case, aby sme to vedeli aj predat, hlavne rozumne (co sa neda, ak napr. na strbskom plese pytaju za horalku 5 evri), aby zacali chodit turisti a nechavali tu eurace
Okrem už chronicky spomínaných Tatier máme jedinečný folklór,potraviny a alkohol, umelecké diela (Oltár Majstra Pavla,betlehem v Rajeckej Lesnej,Dóm sv. Martina a mnohé ďalšie, sú podľa Vás hologramy?) Máme jedinečné prírodné pamiatky.A v neposlednom rade môžeme byť hrdí na našich ľudí! Áno, presne tak na ľudí. Slováci dali svetu padák, bezdrôtovú komunikáciu, parnú turbínu,rezonančnú gitaru,stáli pri zrode modernej optiky ,stĺpovú pumpu (revolučná prístroj v baníctve), uskutočnili prvú verejnú pitvu, naši ľudia boli uznávanými kapacitami v banskom inžinierstve... Takisto môžeme byť hrdí na našu históriu. V tomto aspekte máme omnoho viac než takí Američania.Sme síce malá krajina, geograficky aj počtom obyvateľov, avšak svetu máme čo ponúknuť.
A keď už ani to nestačí. Slovenské ženy a ich povestná krása a pôvab.Na tie by sme mali byť právom hrdí.
Nášmu národu chýba zdravá národná hrdosť a sebavedomie. Vždy je ľahšie hádzať na našu vlasť špinu, než vidieť aj pozitíva...
@krampus absolutne do bodky suhlasim.
raz bude sladká voda drahá...........to budú kšefty
Ale nie
Tak napriklad: Športovci,Tatry,Ženy,taktiež slovenský folklór,veď sa pozrite,no ktorá krajina,má takto zachovalé a oživované spomienky a pamiatky?,mali sme Janošika.(aj ked to nebolo tak ako sa hovori....VRAJ).kto vymyslel padák?.SLOVAK,a čo prvá verejná pitva? a bezdrotova komunikacia....a vôbec my ľudia? Čo sme my za narod,keď rodák rodákovi pľuje do tvári? Hanba takým!! HANBA!
Pravdaže,su aj negativa ako ta skurvená politika,debilny system v zdravotnictve a inych priemysloch.A predsa máme syrové korbáčiky,bryndzu,žinčicu a iné sedliacke pochutiny.A aké mame krásne salaše celkovo celé slovensko.
Nehovoriac o Oltár majstra Pavla,Dóm sv Martina a sv Alžbety....
Ja som hrdá že SOM!
a ešte máme skvelú literatúru. jazyk, kultúru.
Kazdy by mal byt rad ze sa narodil tam kde sa narodil ale nemal by to prehanat.
na ludí ktorí si myslia že toto je narod debilov, že nič sa tu nedá a že slovensko je diera sveta a že ludia su tu zlí a pod.
títo ludia su socialny odpad, nepotrební pre tuto krajinu, chorí, frustrovaní, idioti ktorí do konca života budu hladať len chyby