nemajú, a ani nemajú vôľu si ho založiť blbé na tom je iba to, že keď potrebujú niečo odoslať mailom, tak odosielajú cez môj, ale tak to sa deje cca raz za uhorský rok, takže vlastný mail by im bol si myslím že aj tak zbytočný
Môj ocko má viac emailov, vyzná sa do webov, všetko. S počítačom vie porobiť všetko, ovláda mrte programov a pod. Mama má fejsbúčik, email, vie si všetko vygoogliť...
Kedze obaja pracuju v kancelarii tak je to samozrejme. Aj ked osobne si neviem predstavit ze niekto kto nie je totalny senior dokaze bez toho fungovat...
@james144 otec sadne za PC cca na 3 hodiny do mesiaca a to aj tak len surrfuje po včelárskych fórach a mamka si nikdy nesadla sama odseba za PC. Pred 5 rokmi bola sestra v zahraničí, tak sme ju posadili pred skype nech spolu kecajú, ale odvtedy nič. Nepotrebuje to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a aj moj psik ma e-mail! (co je sice gmail, ktory som rodicom zalozila aby so mnou mohli videohovorovat, ale to nic nemeni na tom, ze je psikov.)
mail mi zalozil tatino na gmaili este ked som bola malicka, nech mam dobru adresu
ze ci maju rodicia vas email -.-
maju, obaja, niekolko (desiatok)
samozrejme im to všetko chodí do toho divného windowsového programu
Nemajú sa radi s počítačom.