Ahojte birdzáci
V piatok sa chystám so segrou na Makarsku a chcem sa opýtať na nejaké tipy čo tam vidieť,kde ísť na pláž,či sa tam oplatí kupovať oblečenie aj či sú tam tie typické stánky s conversamy,vansami,shamballa,kabelky.... a aký je tam nočný ž
Tak je to veľmi rušná časť Chorvátska, večer tam máš vyjsť hocikde, hlava na hlave a je tam na čo pozerať, musíš pochodiť lebo je toho veľa. Pouliční umelci, prístav, stánky, trh, staré mesto... už len pláž je rozmerná
Uvidíš
Deje sa tam stále čosi, najmä v noci, boli sme tam dvakrat, tretíkrát by som nešiel no je to zazivnejsie. Ez miesto, na ktorom som teraz
@poke a mozem sa opytat konkretnejsie mi nevies povedat co by si odporucil mozno nejaka restika,zmrzlinaren,miesto na nakupy,plaz a ako je to tam s cenami ?
@simuulka112 hm, to asi neviem, je tam toho ozaj veľa... Akurát také výhrady, nepáčil sa mi výlet plavbou po ostrovoch, jedlo bolo zle a ostrovy som ani poriadne nevidel, takže odporúčam nezlákať sa. Talianske pizze aj v pekných restikach mi nechutilo prítomná mňa úplne zožali, keď sme si dvaja namiesto dvoch pízz objednali jednu z vodných športov sa mi najviac páčil skúter hoc aj paragliding bol fajn. Majú dobré kura, takže sme zvykli chodievať do skromnejšieho podniku na grilované a tak.. Treba ponúkať, je tam veľa pekných ľudí, to sa mi oči ešte v ten ranej puberte míhali každým smerom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Uvidíš
Deje sa tam stále čosi, najmä v noci, boli sme tam dvakrat, tretíkrát by som nešiel no je to zazivnejsie. Ez miesto, na ktorom som teraz