@ayreen Tak v tom videu si dala podkladovú bázu predpokladám a na to ten make up , ale ja zase na tom nie som tak zle možno mám 2-3 pupááky . ALe čo stojí 40 ečok tak to iste nemôže byť nejaká sračka
@xrumka - mam 02 (sable-natural beige), myslim si ze nie je velmi hnedy, ma prirodzenu farbu, je urcite skor svetlejsi ako tmavsi. ale ktory je uplne najsvetlejsi, to naozaj neviem...a su aj rozne druhy - ja mam presne tento:
(nalavo si treba zvolit v ponuke ci chces make.up, alebo nieco ine z Clarinsu)
inak naozaj famozna vec, uplne ti ten (moj) make-up vypne plet, vyhladi ju a rozjasni...takze uz som sa vykaslala na vsetky tie nezmysly typu max factor, astor, maybelline...konecne som si nasla nieco co mi plne vyhovuje, aj ked to nie je taka znama znacka, ale o to je kvalitnejsia!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
inak baby odporucam make-upy od Clarins, fakt pecka nic lepsie som nemala nikdy na tvari
ale ved sama vidis kolko produktov musi pouzivat, urcite to nie je len v tom make-upe.
ja len ze ci to tu niekto uz aj skusal a vie naozaj povedat ze perfektne kryje alebo co, alebo ci to je len nejaky trhak z reklamy
» www.parfems.sk/product/clarins...
ale chvalabohu nakupila som si ich do zasoby kym na ne mali akciovu cenu (btw. cena v kamennom tescu je okolo 40eur, skoro som odpadla!!!)
a nasla som este jednu stranku kde sa da clarins kupit, aj lacnejsie, a to tu:
» www.parfumes.sk/clarins/c-4354/...
(nalavo si treba zvolit v ponuke ci chces make.up, alebo nieco ine z Clarinsu)
inak naozaj famozna vec, uplne ti ten (moj) make-up vypne plet, vyhladi ju a rozjasni...takze uz som sa vykaslala na vsetky tie nezmysly typu max factor, astor, maybelline...konecne som si nasla nieco co mi plne vyhovuje, aj ked to nie je taka znama znacka, ale o to je kvalitnejsia!
vyskusaj