@denisa39 hmm mám to doa,lebo som si v dmke povedala no nekúpto za 10euri aj s tým podkladovým,ale používa ho len sporadicky - teda ax,keď ideme niekam na party alebo tak.. príde mi na bežný deň dosť ťažký.. sláva bb creamom!
ja som dlho dlho dlho používala aknecolor a niekedy zriedila s tekutým od alverde... ale ako som nahodila krutú medicínu na pleť, tak som si kúpila tento a ti ho aj odporúčam
na to že je tekutý, čiže vyzerá o dosť prirodzenejšie ako krémový, nezachádza do vrások, vydrží ako fakt dlho tak ževraj pokožka aj dýcha a nemal by upchávať póry
proste, neviem si ho vynachváliť a to som tiež nad tym tvojim rozmýšˇklala... ale že rimmel v tejto cenovej skupine je v make-upoch pozadu oproti iným značkám v tej cene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a ti ho aj odporúčam
na to že je tekutý, čiže vyzerá o dosť prirodzenejšie ako krémový, nezachádza do vrások, vydrží ako fakt dlho tak ževraj pokožka aj dýcha a nemal by upchávať póry
proste, neviem si ho vynachváliť a to som tiež nad tym tvojim rozmýšˇklala... ale že rimmel v tejto cenovej skupine je v make-upoch pozadu oproti iným značkám v tej cene