Hej baby poradte mi ... ráno sa nalíčim nakydám si tam toho na ten ksicht a po hodine ani stopy makeupu .. čo mám robiť aj krém si podto dávama .. poradte prosííím
Joj zeny, ked pocujem ze "aj krem si pod to davam"... Eh.
Ok sak daj si ale nic od toho necakaj. Na to aby ti makeup drzal a spravne prilnul k pleti mame primer.
A @1. Neviem aky makeup pouzivas, ale to je vec na ktorej sa rozhodne neoplati setrit. Skus PUPA makeupy, maju ich fakt dobre a za rozumny peniaz v tej kvalite.
po nakrémovaní počkaj minimálne 15 minút, nech sa krém vstrebe, následne použi primer a kvalitný mejkap, hlavne nezabúdaj na púder, ten je pre fixáciu dôležitý a počas dňa sa prepúdrovávaj
môžeš si kúpiť aj fixatér, jeho nízkonákladová náhrada je aj lak na vlasy, len s ním veľmi opatrne
@simka1311 ja ako kedy...ale kks uz by som fest mala zacat s poriadnou starostlivostou o plet, nemam uz 18nast a casom sa mi to vyplati ze si tvar kremujem jak sa mi zachce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ok sak daj si ale nic od toho necakaj. Na to aby ti makeup drzal a spravne prilnul k pleti mame primer.
A @1. Neviem aky makeup pouzivas, ale to je vec na ktorej sa rozhodne neoplati setrit. Skus PUPA makeupy, maju ich fakt dobre a za rozumny peniaz v tej kvalite.
to akoze krem pod makeupom je na to aby vydrzal dlhsie podla teba? ked si ihned po nakremovani das makeup tak ti este rychlejsie zleze
môžeš si kúpiť aj fixatér, jeho nízkonákladová náhrada je aj lak na vlasy, len s ním veľmi opatrne
» www.elf-kozmetika.eu/index.php?route...
akože wtf, nikdy by ma nenapadlo si zámerne na xicht striekať lak na vlasy, ale tak možno to funguje