odkedy som prešla na penový makeup, nechcem žiaden iný-je úplne prirodzený a ľahký, necítiť žiadnu omietku, zatiaľ som spokojná s maybelline a essence, vrelo odporúčam
@sasuke mm, večer už menej, ale ja si dávam úúúplne minimálne, čiže ak si dáš trošku viac (asi tak ako sa make up dáva normálne) tak myslím že vydrží á hej, prekryje fajnovo
@sasuke okej, okej .D To bol príklad, prepáč, nechcela som ťa uraziť, ale takéto typy komentov ma dokážu neskutočne naštvať A hlavne keď to povedia chalani, ktorých o týždeň vidím s nejakou zmaľovanou sliepkou... veď trochu si upraviť visáž nie je vôbec zlé, pokiaľ to pôsobí prirodzene
@sasuke
Aká realita, prosím ťa? A áno, mne sa to povie ľahko, keďže nemám potrebu z pár jebákov a neviem čoho robiť ešte väčšiu kravinu, a síce to kvedlanie všelijakých sračiek na ksicht, preboha..
@sisooolq a ty nemas roky na to a asi ani problemy s pletou aby si si davala make-up, tak si to vaz ale neodsudzuj niekoho, kto sa snazi v spolocnosti vyzerat ako clovek
@sasuke
Čo ty vieš o mojej pleti, prosím ťa..
Ja nikoho neodsudzujem, omg, neviem kde si sa zase toto dočítala...aj ja mám jebáky, občas som bledá, občas červená, občas aj oranžová a neriešim to. Moja spolužiačka tri roky používala make-up, len ten najlepší a už sa jej začínali zjavovať červené fľaky a teraz? Fľakatá ako krava milka a čo má z toho? Už len to, že ten make-up viac-.menej vážne musí používať, aby nechodila fľakatá, práve kvôli týmto blbostiam.
A akože kedysi chodili po uliciach asi samé mátohy alebo čo, keď nebol make-up? Preboha, človek si vtedy, keď si prirodzená a nie nakvedlaná týmito prkotinami.
"A ty nemáš roky na to"...čo má štyridsať rokov alebo čo? Bože ľudia, ja toto tak milujeeem...
Robíš modelku alebo čo, že by ťa poslali do riťky?
tak domyslela som si, ze ked nic nepouzivas tak s nou nemas problem
tak ta tvoja kamaratka nemala asi ten najlepsi make-up alebo bola na niektore jeho zlozky alergicka... mne toto robilo tiez po jednom kreme a ked som ho prestala pouzivat zmizlo to
ani nevravim ze si to davam kazdy den make-up, iba ked idem do spolocnosti, do vyzsej spolocnosti ktoru musim asi nejako reprezentovat, nie ?
a ak nevies už staroveky egyptania sa skraslovali
tak vravim ze nemas roky lebo si myslim, ze ako 15rocna je priskoro, aby si nejaky makeup pouzivala ked to este nepotrebujes, ja sa ta nesnazim urazit ani nic... praveze naopak som ti tym zalichotila zlatko
@motyylia ja mam pocit, ze ho musim viac dat na seba, lebo je taky tuhy, aby som ho vsade rozotrela ... a zabudla som aj tak, zakryje aj fialove kruhy pod ocami? mozno si ho znova kupim sak uz som velka
bože ludia prečo máte taký problém s tým, že sa dievčatá maľujú? načo jej hovoríte nech si makeup nedáva, že prirodzenosť je najkrajšia a podobne., veď ak sa chce maľovať nech sa maľuje, myslím že bude konať podľa seba a nie podľa vašich názorov.
A je úplne normálne, že dievča chce vyzerať lepšie a makeup k tomu určite pomôže. To, že vy nepodporujete líčenie neznamená, že každý bude konať podľa vás.
A samozrejme sa to hovorí ľahko dievčatám, čo majú dokonalú pleť, alebo sa im na tvári zjaví len občas nejaky jebak, ale ak by ste mali problematickú pleť tak verte, že by ste po makeupe hneď siahli, aby ste sa necítili ako muchotrávky.
@p5ka veru tak a hlavne veľa neznalých chlapov si pod pojmom make-up predstaví o odtieň tmavšiu oranžovú omietku, modré očné tiene a cyklámenový rúž a pri tom si myslia, že baba s len jemným make-upom je nenamaľovaná
@avieabbey ja som bledá pomerne dosť a ten najbledší odtieň dostupný u nás je mi dobrý ale ja sa práveže strašne lesknem a mastí sa mi ksicht, čiže neviem či by bol aj na suchú pleť dobrý
@sasuke
Si o TRI roky staršia - máš pocit, že si o toľko staršia, aby si musela tak strašne zakrývať svoju pleť?
Ale keď už to bola lichôtka, tak ďakujem.
Keď s tým bola u kožnej, nezistili jej alergiu, ale poškodenie tej pleti kvôli make-upu. Tak asi viem. A používala jeden z tých najlepších, čo som teda zistila, ale to že ho používala, to bola príčina toho, že mala takú pleť, akú mala. Možno mala trochu jemnejšiu pleť, preto sa jej to tam zjavilo, ale skôr či neskôr sa to zjaví u každého.
Vieš čo, rob si čo chceš, mysli si čo chceš..ale potom, že sa už päťročné deti pomaly maľujú, tomu sa ani nečudujem. Veď čo..všetci potom vyzerajú "lepšie".
@sisooolq pozri ak ma niekto problematicku plet, nebude predsa reprezentovat v praci nejaku firmu bez make-upu aby vyzeral ako Rudolfov nostek kazdu ma inu plet o___o tak na kazdeho aj inak bude makeup posobit, a to mala asi najlepsi aky nasla u cinana potom neviem, niekto pouziva makeup cely zivot a nema ziaden problem
a to je jasne ze si budem robit co chcem ako inak ? snad si si nemyslela ze ta budem pocuvat abo co
tak nikto tu nevravi o 5rocnych detoch, ja podporujem makeup ked to niekto fakt potrebuje tak od 17-18 roka kedy zacne pracovat a posobit v spolocnosti troska viac ako dieta... a starsia som o 4 roky o necely tyzden bude party ale nepozyvam to bude iba 18+
Zapni si americké bloggerky na youtube a hneď budeš vedieť čo si kúpiť mne to dosť pomohlo a vďaka nim zbožňujem maľovanie sa stala sa to pre mňa menšia zábavka
@sasuke
Vieš čo, povedala by som ti niečo na toho číňana, ale dobre, nebudem až taká hnusná..objednávala si to až z nejakej riti veľkej, ani neviem odkiaľ, ale nechám ťa žiť v tvojej ilúzií, že make-up isto veľmi zlepšuje to, aby bola pleť ešte lepšia a ešte krajšia.
Ja nehovorím, že na nejaké kokotské neviem čo si nemôžeš dať make-up, ale to je asi tak všetko, kam by som si dokázala napatlať make-up..ale podľa mňa make-up, ešte k tomu na jebákoch, vyzerá najhoršie...
Ja netvrdím, aby si ma počúvala, ja hovorím svoj názor, ty mudrlant. Kristove rany..
Och bože, gut... to si teraz veľmi zabodovala..
O štyri, o tri týždne mám 16.. ^_^ Ale múdra si, veľmi..
Ani keby si ma pozvala, tak tam nejdem...
@sasuke ale! Čo kukáš za bloggerky? ja som našla veľa takých čo používajú to čo bežné aj v DM kúpim strašne dobre triky majú zachránili ma v pár veciach
@sisooolq kto tu vravel ze makeup zlepsuje plet ? o____O wtf ? ale krajsia na pohlad urcite je a tiez ja som odzaciatku vravela, ze to chcem do prace a na pod. akcie mojko ze ''kokotske neviem co'' zas ten tvoj krasny slovnik ale budiz no hadam z toho vyrasties
a pre info, makeup je na to aby zakrival nedostatky pleti ok ?
a co ked mas 16 ??? o____O mam ti zatlieskat ?
nepozyvam ludi, kt. nevedia svoj slovnik udrzat na uzde a tiez nepodporujem alkohol pre mladistvych takze sorry
@sasuke poznám len 1 fakt dobrú česku a daj si do youtube getthelouk ostatné ti neporadím lebo to by si si musela aj zo zahraničia objednať ja pozerám viac americké ale táto Česka je výborná ale ako poznám viac len nechce sa mi hľadať mne hlavne ako zväčšiť oči a zmenšiť nos
@sasuke
Super, super a...super. I don't care...
Popusinkuj aj môj slovník, keď sa ti tak ľúbi...oh God..
Tebe hrabe už moja? Písala som, to na to, že si staršia o tri roky, nie o štyri, je úplne jedno, že budem mať šestnásť rokov. Ježíííš...mala som pocit, že si jedna z tých normálnejších, tuším začnem pochybovať...
Ani jedno z toho ma netrápi. *********************************************
@sisooolq
praveze som ti uz niekolkokrat vravela ze sa mi nepaci a hadam z neho vyrasties
hmmm pokial nebudes mat tych ''16'' tak o styri a o toto sa tu teraz chces hadat ? vazne ??? o______O a ze komu tu hrabe.... >D
tak ked ta to netrapi preco to komentujes ? ked ta to neserie, preco pouzivas vulgarizmy ?
@sasuke
Žeby irónia?
Myslím, že stále tebe, pokiaľ viem, ani ty ešte nemáš devätnásť...tuším matika ti nejde, ale to nevadí...a po ďalšie, LEN SOM TI TO VYSVEĽOVALA.
Asi by si mala ísť spať..
Hovorím, že je mi jedno, že nepôjdem na nejakú tvoju drbnutú párty. A ja používam vulgarizmy, či som šťastná, smutná, naštvaná, podráždená, v pohode, super, atď..
@sisooolq ako vies ze nemam ? alebo kolko mam rokov vlastne ? velmi davas na to co je v profiloch ?
sorry nemozem spat
tak je to potom vyjadrovanie horsie ako som si myslela :/
@sisooolq pokial viem som povedala ze bude iba party, nie ze mam vtedy narodeniny
a ide mi skor o to kto si spomenie na moje prave narodeniny ked zmenim datum taky chytacik maly
ale no nemam az take kruhy pod ocami ale rozmyslam ze si pojdem pre nejake prasky na spanie :/
@sasuke
Povedala si predtým narodeniny, nie párty, ale dobre.. Nauč sa trochu klamať..alebo sa v tom nemotať.
Áno, áno..
Tak choď..mne stačilo dať si dve (a raz tri) tabletky proti bolesti hlavy a zabralo to, aj keď ráno nič moc..
@sisooolq
precitaj si to este raz, napisala som ze o necely tyzden bude party, nie narodeniny
nauc sa citat
mne tabletky proti bolesti nezaberaju uz :/ som ich jedla ako lentilky kkedysi a teraz nist aj preto som bola tento rok v skole dokopy asi tri tyzdne :/
@sasuke
Písala si to ešte predtým..niekde, neviem či tu alebo k tej fotke, ale to je fuk..
Aj ty..
No, tak to máš blbé, ja som presne pre toto nikdy nebrala lieky, ak to fakt nebolo nutné. Teraz chýbam skôr pre niečo iné..
@sisooolq tak o tom neviem ze by som niekomu spominala svoje narodeniny ked kujem pikle s tymto chytacikom :/
no ono to bolo nutne lebo by som cely zivot asi prelezala v posteli :/ ale nebolo to hadam spravne teraz lezim aj tak mesiac v posteli
zaskolacis ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
@motyylia a vydrzi cez den a aj kryje pehy alebo zacervenale miesta ?
@forte a nevyzera umelo ? nechcem aby som mala na tvari masku
@motyylia a to si normalne vezmes na ruky a rozotries ked je to takto penove ? aj ja dufam dam vediet potom
@simuliatko mala som ho ale nejak mi nesadol :/
a mala si ten bledsi odtien ? lebo ten co je urcenu pre normalnu plet je strasne tmavy ...
@ruderenee ale ked hej tak vzdy super
a inak @sasuke aj catrice som ešte zabudla že som skúsila ten penový, ten mám aj teraz
@sisooolq to sa lahko povie ale realita je kruta
Aká realita, prosím ťa? A áno, mne sa to povie ľahko, keďže nemám potrebu z pár jebákov a neviem čoho robiť ešte väčšiu kravinu, a síce to kvedlanie všelijakých sračiek na ksicht, preboha..
Čo ty vieš o mojej pleti, prosím ťa..
Ja nikoho neodsudzujem, omg, neviem kde si sa zase toto dočítala...aj ja mám jebáky, občas som bledá, občas červená, občas aj oranžová a neriešim to. Moja spolužiačka tri roky používala make-up, len ten najlepší a už sa jej začínali zjavovať červené fľaky a teraz? Fľakatá ako krava milka a čo má z toho? Už len to, že ten make-up viac-.menej vážne musí používať, aby nechodila fľakatá, práve kvôli týmto blbostiam.
A akože kedysi chodili po uliciach asi samé mátohy alebo čo, keď nebol make-up? Preboha, človek si vtedy, keď si prirodzená a nie nakvedlaná týmito prkotinami.
"A ty nemáš roky na to"...čo má štyridsať rokov alebo čo? Bože ľudia, ja toto tak milujeeem...
Robíš modelku alebo čo, že by ťa poslali do riťky?
tak ta tvoja kamaratka nemala asi ten najlepsi make-up alebo bola na niektore jeho zlozky alergicka... mne toto robilo tiez po jednom kreme a ked som ho prestala pouzivat zmizlo to
ani nevravim ze si to davam kazdy den make-up, iba ked idem do spolocnosti, do vyzsej spolocnosti ktoru musim asi nejako reprezentovat, nie ?
a ak nevies už staroveky egyptania sa skraslovali
tak vravim ze nemas roky lebo si myslim, ze ako 15rocna je priskoro, aby si nejaky makeup pouzivala ked to este nepotrebujes, ja sa ta nesnazim urazit ani nic... praveze naopak som ti tym zalichotila zlatko
tak potom neviem,ja sa vdaka nemu nemusim vobec kremovat
A je úplne normálne, že dievča chce vyzerať lepšie a makeup k tomu určite pomôže. To, že vy nepodporujete líčenie neznamená, že každý bude konať podľa vás.
A samozrejme sa to hovorí ľahko dievčatám, čo majú dokonalú pleť, alebo sa im na tvári zjaví len občas nejaky jebak, ale ak by ste mali problematickú pleť tak verte, že by ste po makeupe hneď siahli, aby ste sa necítili ako muchotrávky.
Si o TRI roky staršia - máš pocit, že si o toľko staršia, aby si musela tak strašne zakrývať svoju pleť?
Ale keď už to bola lichôtka, tak ďakujem.
Keď s tým bola u kožnej, nezistili jej alergiu, ale poškodenie tej pleti kvôli make-upu. Tak asi viem. A používala jeden z tých najlepších, čo som teda zistila, ale to že ho používala, to bola príčina toho, že mala takú pleť, akú mala. Možno mala trochu jemnejšiu pleť, preto sa jej to tam zjavilo, ale skôr či neskôr sa to zjaví u každého.
Vieš čo, rob si čo chceš, mysli si čo chceš..ale potom, že sa už päťročné deti pomaly maľujú, tomu sa ani nečudujem. Veď čo..všetci potom vyzerajú "lepšie".
a to je jasne ze si budem robit co chcem ako inak ? snad si si nemyslela ze ta budem pocuvat abo co
tak nikto tu nevravi o 5rocnych detoch, ja podporujem makeup ked to niekto fakt potrebuje tak od 17-18 roka kedy zacne pracovat a posobit v spolocnosti troska viac ako dieta... a starsia som o 4 roky o necely tyzden bude party ale nepozyvam to bude iba 18+
Vieš čo, povedala by som ti niečo na toho číňana, ale dobre, nebudem až taká hnusná..objednávala si to až z nejakej riti veľkej, ani neviem odkiaľ, ale nechám ťa žiť v tvojej ilúzií, že make-up isto veľmi zlepšuje to, aby bola pleť ešte lepšia a ešte krajšia.
Ja nehovorím, že na nejaké kokotské neviem čo si nemôžeš dať make-up, ale to je asi tak všetko, kam by som si dokázala napatlať make-up..ale podľa mňa make-up, ešte k tomu na jebákoch, vyzerá najhoršie...
Ja netvrdím, aby si ma počúvala, ja hovorím svoj názor, ty mudrlant. Kristove rany..
Och bože, gut... to si teraz veľmi zabodovala..
O štyri, o tri týždne mám 16.. ^_^ Ale múdra si, veľmi..
Ani keby si ma pozvala, tak tam nejdem...
a pre info, makeup je na to aby zakrival nedostatky pleti ok ?
a co ked mas 16 ??? o____O mam ti zatlieskat ?
nepozyvam ludi, kt. nevedia svoj slovnik udrzat na uzde a tiez nepodporujem alkohol pre mladistvych takze sorry
Super, super a...super. I don't care...
Popusinkuj aj môj slovník, keď sa ti tak ľúbi...oh God..
Tebe hrabe už moja? Písala som, to na to, že si staršia o tri roky, nie o štyri, je úplne jedno, že budem mať šestnásť rokov. Ježíííš...mala som pocit, že si jedna z tých normálnejších, tuším začnem pochybovať...
Ani jedno z toho ma netrápi. *********************************************
praveze som ti uz niekolkokrat vravela ze sa mi nepaci a hadam z neho vyrasties
hmmm pokial nebudes mat tych ''16'' tak o styri a o toto sa tu teraz chces hadat ? vazne ??? o______O a ze komu tu hrabe.... >D
tak ked ta to netrapi preco to komentujes ? ked ta to neserie, preco pouzivas vulgarizmy ?
Žeby irónia?
Myslím, že stále tebe, pokiaľ viem, ani ty ešte nemáš devätnásť...tuším matika ti nejde, ale to nevadí...a po ďalšie, LEN SOM TI TO VYSVEĽOVALA.
Asi by si mala ísť spať..
Hovorím, že je mi jedno, že nepôjdem na nejakú tvoju drbnutú párty. A ja používam vulgarizmy, či som šťastná, smutná, naštvaná, podráždená, v pohode, super, atď..
sorry nemozem spat
tak je to potom vyjadrovanie horsie ako som si myslela :/
Asi lebo si mi to sama napísala? Alebo máš potrebu si vymýšľať, že máš o týždeň devätnásť?
Tak to máš blbé, ale vidieť to na tebe..
A?
a ide mi skor o to kto si spomenie na moje prave narodeniny ked zmenim datum taky chytacik maly
ale no nemam az take kruhy pod ocami ale rozmyslam ze si pojdem pre nejake prasky na spanie :/
Povedala si predtým narodeniny, nie párty, ale dobre.. Nauč sa trochu klamať..alebo sa v tom nemotať.
Áno, áno..
Tak choď..mne stačilo dať si dve (a raz tri) tabletky proti bolesti hlavy a zabralo to, aj keď ráno nič moc..
precitaj si to este raz, napisala som ze o necely tyzden bude party, nie narodeniny
nauc sa citat
mne tabletky proti bolesti nezaberaju uz :/ som ich jedla ako lentilky kkedysi a teraz nist aj preto som bola tento rok v skole dokopy asi tri tyzdne :/
Písala si to ešte predtým..niekde, neviem či tu alebo k tej fotke, ale to je fuk..
Aj ty..
No, tak to máš blbé, ja som presne pre toto nikdy nebrala lieky, ak to fakt nebolo nutné. Teraz chýbam skôr pre niečo iné..
no ono to bolo nutne lebo by som cely zivot asi prelezala v posteli :/ ale nebolo to hadam spravne teraz lezim aj tak mesiac v posteli
zaskolacis ?
Možno si to len zle napísala.
Fuha, nechxela by som. Ja na tom zase nie som tak zle.
Aleee prekukla si ma.