mno dievcata poradte mi...treba mi na stuzkovu kupit nejaky make-up, len ja neviem aky lebo nepouzivam take...tak pls dajte nejake rady ze aky je najlepsi a tak...dakujem
radsej si vybavit kozmeticku alebo kupit naozaj kvalitny make-up pretoze ten je dolezity..najmä aby bol vodeodolny, matny a pod.. ked sa to tak vezme a aj teda cenovo radsej by som zvolila tu kozmeticku
Pokiaľ sa ty sama nezvykneš maľovať, tak tiež by som volila možnosť že by ťa niekto namaľoval... (Ja tiež veľmi takéto veci nepoužívam, takže keď sa niekam chystám, buď nechám nejakú kamarátku, alebo tetu, aby sa na mne "vyzúrili" alebo na stužkovú ma maľovala kaderníčka keď už mi robila aj vlasy...)
hmm tak ako ja sa viem namalovat len som chcela poradit ze ktory je najlepsi podla vas...lebo make-up vyuzijem tak ci tak ked ho uz budem mat doma mne kamoska poradila dermacol ze je dobry aj este puder ale ten neviem presne ako sa vola..
Tak ak nepoužívaš radšej nech ti poradia kamošky ktoré ťa aj nalíčia alebo skoč ku kozmetičke budeš kočka, ja sa nemaľujem vôbec a keby som skúsila, dopadlo by to strašne, a myslím, že aj ty keby si skúsila...
kozmeticka bude najlepsie riesenie,navyse ked ten makeup vobec nepouzivas,zbytocne by si si licenie mohla pripadne pokazit,kozmeticka ta rychlo a profesionalne namaluje...radsej sama nerob doma pokusy
Súhlasím ako tu už bolo ovedané zájdi ku kozmetičke, ona aj určí čo sa ti bude hodiť atď. ako by si ty mala skúšať aká farba sa ti hodí, atď....
A kto tvrdí že Oriflame je na hovno tak nevie čo hovorí S Oriflame robím už asi rok mám odtiaľ veľa kozmetiky a som nadmieru spokojná... Takže neviem či ten kto na Oriflame nadáva tak to má z vlastnej skúsenosti alebo kamarátkina kamarátka povedala....
ak fakt to potrebujes len na ,udalost" tak vyber velmi dobru kozmeticku/radsej aj drahsiu...Ak to aj inak vyuzijes,loreal alebo astor-tie su sice drahsie ale super.a najdolezitejsi je aj tak puder/lebo v tej nervozite sa budes aj potit/napr. teraz mam rimel-ten zmatnujuci a je super
@23 konkretne..spiraly od oriflame-u su totalne zle aspon podla mna-nepacia sa mi, lebo oni vzdy urobia tie iste riasy nech je to akakolvek spirala a to sa mi nepaci(neviem ci ma chapes je jedno ci je modra-je cierna, vodeodolna sa pri plakani rozmazava, zhustujuca mi totalne nic na riasach neurobila.. mozno mam ja divne mihalnice ale taketo veci to robi aj so spoluziackami
makeup- to si ani davat nemusim lebo akonahle si ho tam dam "vpije" sa do pokozky a je po makeup-e ..
ocna linka-kamoska ju mala, tyzden ju pouzivala, potom jej vyschla..
ceruzky-treba mat trpezlivost lebo hrozne dlho trva to nanasanie aby bol aspon maly efekt
prepac, mozno len mne sa to tak zda, ale mne fakt oriflame nepomaha skor skodi skoda penazi
@25 so špirálou som spokojná(500% VOLUME MASCARA), mama mala make-up(GIORDANI GOLD AGE-DEFYING FOUNDATION)- pochvaľovala si, sesterka má linku(EYE LINER STYLO)- pochvaľuje si, ceruzka(EYE INTENSITY)- mám, vynikajúca, veľmi ľahko sa nanáša Tak neviem kde je problém
súhlas... kozmetička je dobrá voľba ak ide o stužkovú... lebo ak chceš naozaj kvalitný make-up, tak ťa môže vyjsť ešte drahšie ako kozmetička, kt. od teba nezapýta viac ako tých 300, nanajvýš 400 Sk (a to som už aj prehnala)...
no keď už, tak ja používam make-up yves rocher a je naozaj skvelý...ale neviem, či sa dá zohnať v obchode, ja ho objednávam cez katalóg...
noooo tak ja pouzivam aknecolor... pre moju plet najlepsi a na stuzkovu by som na milion percent isla ku kozmeticke... ona ti poradi aj ta skrasli...a ty uz sa len popripade prepudrujes
zajdi si ku kozmeticke ta ta namaluje vide ta to mozno aj lacnejsie ako by si si mala vsetky tie veci kupovat ked to nepouzivas a nemusis sa s tym trapit a ak je ta kozmeticka fakt dobra budes vyzerat uchvatne
nic horsie ako oriflame a avon som na tvari ani nemohla mat. spirala uschne za mesiac. make up koluje po celej tvari o tom ze su vsetky totalne ruzove vie asi kazdy.
k veci: naj make up su rimmel, loreal a astor.
na stuzkovu som sa malovala sama, ale ja sa zas viem dobre namalovat.
spoluziacky co boli u kozmeticky, aby ich namalovala sa museli samy odmalovat a namalovat znova, lebo ani jedna nebola spokojna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
tým značkám v obchode až tak neverím. napr. Miss sporty sa mi rozmazávala, aj špirála.
ale keď mala sestra v topoľčanoch stužkovú, tak šla ak ku kaderníčke, aj sa dala namaľovať.
Ale na stuzkovu odporucam aj tak urcite kozmeticku...a tam ta mozu rovno aj ucesat ja som to tak riesila.
A kto tvrdí že Oriflame je na hovno tak nevie čo hovorí S Oriflame robím už asi rok mám odtiaľ veľa kozmetiky a som nadmieru spokojná... Takže neviem či ten kto na Oriflame nadáva tak to má z vlastnej skúsenosti alebo kamarátkina kamarátka povedala....
makeup- to si ani davat nemusim lebo akonahle si ho tam dam "vpije" sa do pokozky a je po makeup-e ..
ocna linka-kamoska ju mala, tyzden ju pouzivala, potom jej vyschla..
ceruzky-treba mat trpezlivost lebo hrozne dlho trva to nanasanie aby bol aspon maly efekt
prepac, mozno len mne sa to tak zda, ale mne fakt oriflame nepomaha skor skodi skoda penazi
a k teme-daj sa namalovat kozmeticke. ja som to tiez tak spravila a nevedela som sa na seba potom vynadivat
A čo sa týka make-upu používam ich len cez najväčšiu zimu, maximálne 2 mesiace v roku a kupujem len penové, hlavne avon alebo rimmel.
no keď už, tak ja používam make-up yves rocher a je naozaj skvelý...ale neviem, či sa dá zohnať v obchode, ja ho objednávam cez katalóg...
@33 no veru
a just Rimmer
k veci: naj make up su rimmel, loreal a astor.
na stuzkovu som sa malovala sama, ale ja sa zas viem dobre namalovat.
spoluziacky co boli u kozmeticky, aby ich namalovala sa museli samy odmalovat a namalovat znova, lebo ani jedna nebola spokojna.