Baby, aký make up používate? Aký je váš najobľubenejší?
Hľadám nejaký ktorý vyzerá prirodzene, za dobrú cenu a dlho vydrží. Momentálne mam penový essence a je super ale mam pocit ze na tvari nevydrží dlho a tiež sa aj rýchlo míňa.
ja pouzivam rimmel. ale tiez som spokojna s BB kremom od garnier. mas tak aj UV filter.
s essence nemam skusenosti, iba viem,ze je to cenovo dostupne. avsak vidis,ze nevydrzi dlho. tak skus radsej investovat do kvality ako do kvantity. a puder, nejaky fixacny. ten ma burjous. ale ja to zas s omietkou neprehanam takze tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
s essence nemam skusenosti, iba viem,ze je to cenovo dostupne. avsak vidis,ze nevydrzi dlho. tak skus radsej investovat do kvality ako do kvantity. a puder, nejaky fixacny. ten ma burjous. ale ja to zas s omietkou neprehanam takze tak
a puder taký tmavomodrý miss sporty z tých lacnejích je parádny
Púder mám od Miss Sporty-taký bledomodrý na akné
make-up cover skvele kryje..ale nie je veľmi vhodný na celú tvár..a matt control make up je úplne najsuper len si treba vybrať dobrý odtieň..