Aký make-up je podľa Vás vhodný? Aj pre mňa s dosť problematickou pleťou ... Nerada ho nosím no musím :/ .. Takže Make-up po ktorom nebudem vizerať ako porcelánová bábika no zároveň mi zakryje vyrážky .. No a aby mi aj v
@lawey mala som aknecolor a teda...za prve mi povedala kozmeticka ze to je najhorsie co mozem robit ak ho pouzivam na celu plet lebo sa ma n´pouzivat len na postihnute miesta....
mne povedala ze to vlastne neni makeup ale zafarbena mast....
plus vadi, ze je len v dvoch odtienoch jeden moc bledy druhy moc tmavy
@apprentice no tak zasa kožná ženským čo majú akné a dávajú si make-up kôli tomu odporučia aknecolor a keď mám obdobie že mám menej rapavú tvár tak zmiešam s tekutým
@lilnicole ja si ho dávam na celú tvár... ale takto... desne vyzerá aj najčonajúžasnejší make-up ak si ho dievča napatle veľa, zlý odtieň alebo nesmúrene...
@forte Jednak to nie je dobré ani pre pokožku, veď to nehorázne vysušuje... Ale no, ona má dosť také malé vyrážky a hrozne veľa okolo nosa a na čele, tak sa s tým neserie a nadrbe si toho ostošesť a potom to vyzerá úplne, doslova ako omietka, vyzerá ako stena
@lawey to je pravda Alebo ak prestane natierať make-up centimeter od okraja tváre... A je o takých päť stupňov tmavší ako jej pokožka Ale aknecolor by sa nemal používať na celú tvár
@lawey Ja to robím tak, že si dám aknecolor ako podklad presne na vyrážky - potom keď to prikryješ make-upom, máš na tom cca nejakú ochrannú, liečivú vrstvu, nemáš len drbnutý make-up na zapálenú vyrážku
noo ja som si ich už teda pár otestovala jeden..bol super odporučila mi to kozmetička,ale len na také menšie vyrýážky,akonáhle sa mi spravila väčšia už to bolo vidno a proste som to nevedela prekryť..a teraz som vyskúšala ten BB a zatial teda musímm len chváliť pôsobí prirodzene,mám čistejšiu pleť a hlavne vydrží dlho
AKCNECOLOR NIE! Je to liek, má sa dávať iba na postihnuté miesta! Vysušuje strašne. Používala som ho na celú tvár a odkedy som prešla na iný, stav pleti sa mi zlepšil. Má aj dosť hnusný odtieň. Momentálne mám tento:
Aknecolor si nekydajte, kam netreba, preboha, to už temperku rovno..
A produktívne neporadím nič, dnes som si kúpila prvý make-up v živote, tiež len od radosti, že je dostatočne svetlý aj pre mňa, a netuším, čo s ním budem robiť.
Obidva som používala (mam zmiešanú pleť),teraz mám ten od catrice ,je taký hustejší ale dobre kryje ale kežde asi nemáš rada niake omietky tak skus investovať do dobreho korektora (max factor trebars) a makeup od Rimmel Wake me up sa mi zdá veľmi dobrý ,skúšala som ho na ruke a zdá sa mi ,že si ho najbližšie pojdem kúpiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
astor skin match
mne povedala ze to vlastne neni makeup ale zafarbena mast....
plus vadi, ze je len v dvoch odtienoch jeden moc bledy druhy moc tmavy
a dalsia vec vyzera neprirodzene podla mna
@lilnicole ja si ho dávam na celú tvár... ale takto... desne vyzerá aj najčonajúžasnejší make-up ak si ho dievča napatle veľa, zlý odtieň alebo nesmúrene...
ja mám od iného šupinatú pleť....(guličkový píling používať nesmiem a chemický mi je na dve veci)
hlavne nájdi správny odtieň.....
@lawey to je pravda Alebo ak prestane natierať make-up centimeter od okraja tváre... A je o takých päť stupňov tmavší ako jej pokožka Ale aknecolor by sa nemal používať na celú tvár
A som s ním spokojná, dobre kryje, je lahký a stojí do tých 4 eur.
no teraz mam Miss sporty-So matte a stal do troch eur
» nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlysca... $ProductLarge$
krásne mi to zjednotí pleť a netreba žiadnu omietku
ale spomínam si že istého času som tiež mala problém s tým nájsť niečo čo to zakryje
@20 a neni moc tmavý?
A produktívne neporadím nič, dnes som si kúpila prvý make-up v živote, tiež len od radosti, že je dostatočne svetlý aj pre mňa, a netuším, čo s ním budem robiť.
Obidva som používala (mam zmiešanú pleť),teraz mám ten od catrice ,je taký hustejší ale dobre kryje ale kežde asi nemáš rada niake omietky tak skus investovať do dobreho korektora (max factor trebars) a makeup od Rimmel Wake me up sa mi zdá veľmi dobrý ,skúšala som ho na ruke a zdá sa mi ,že si ho najbližšie pojdem kúpiť