najskôr dvoch sýrakov s bratom ako veľmi malá, ktorí nám po jednom dni ušli, potom ako väčšia džungaráka, ktorý asi po 5 rokoch zomrel a nakoniec ako dospelá niekoľko sýrakov naraz
áno , rodičia mi to nechcela dovoliť , tak som po škole šiel do zvieratkovského obchodu a kúpil si škrečka a klietku Nakoniec sa s tým teda museli zmieriť . Žil pár rokov , potom dostal nejakú chorobu , nevládal už ani piť ani jesť a nakoniec mi zomrel na rukách :/
prvého džungara som si vybojovala, kúpila už veľkého a vydržal aj tak ešte tri roky n_n
veľmi sme ho mali radi, hrad sme mu postavili, supermanský plášť ušili, domček z dreva dvojposchodový aj so schodami spravili, potom ešte chatu so vsadenou drevenou miskou a otvorom pre napájačku mu brat staval, ale nestihol sa do nej presťahovať, lebo zomrel na starobu
ďalšie škrečky čo sme mali, už neboli ono
nemohli ho nahradiť
a párili sa, žrali navzájom, choré boli, kusali
som rada že už nemáme žiadneho
Nemala som ziadne zvieratko ...ale ako mala som vzdy tuzila mat psa, skrecka, morske prasa, hocico...svoj sen o zvieratku som si splnila az teraz, sme si kupili s frajerom korytnacku
morske prasiatka su naj hlavne rozetove, doziju sa dlhsie ako skrecok, a su strasne zlate a vedia sa tulkat a maju radi ludi. Mam dvoch a nedal by som za nic.
ci nee pockat to bolo morske prasa ael ani nie tak ja ako sestra ale viem ze sme mali proste n ja som bol este uplne maly a ani neviem ako chuda odislo s tohto sveta uz
Jop. A keď som raz prišiel domov zo školy a bol môj prvý škrečok mrtvy mi bolo strašne do plaču (bol som vtedy asi v 2 alebo 3. ročníku na ZŠ).. Potom som ešte mal nejakých ale o tých som sa už moc nestaral už som nechcel škrečkov..
A moja mladšia sestra tiež mala škrečky a ten posledny myslím že mal obrovský nádor na labke.. Celu nohu mal obrovsku... jak škrečko-hulk bol A asi na to aj po čas zomrel
@georg21 vedela som že tí čo mali škrečka budú prevyšovať! kvôli tomu som vlastne založila aj toto fórum..včera som zbadala fotku mňa a môjho brata s našimi škrečkami a tak som sa zamyslela že drvivá väčšina kamarátov čo sme vtedy mali tiež vlastnili škrečka
no najprv ked sme z bratom boli malý tak niekolko dzungarskych najprv jeden bol zdochnuty v miske lezal
druhemu sme s obalov na kazety stavali ulicky ale usiel brat rychlo zatvoril dvere a nosku mu pricvikol
potom este jeden ked mal brat doniest do skoly svojho milacika akurat zdochol tak rodicia bez jeho vedomia kupili noveho tych co sme mali z bratom vzdy sme ich volali skrecok
potom som mala jedneho uplne nenahraditelneho nekusal neutekal nic nebal sa ma ale dozil sa len rok volal sa Sandokan vtedy som ho akurat pozerala mi ho jedny známi doviezli na 10 narodeniny a potom este dvaja ktorych mam este teraz kazdeho v inej klietke chlapca Jerryho velky cierny skrecok s bielymi usami chvostom a labkami moc neuteka ale dost hryzie
a druhy dievca Vločka taky bielo sivy skrecok velmi plachý a bola hrozne malická ked som si ju doniesla
Niekde som čítal že škrečok je ideálne domáce zviera pre dieťa čo je príliš sprosté aby sa postaralo o niečo náročnejšie. Neviem čo je na tom pravdy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
veľmi sme ho mali radi, hrad sme mu postavili, supermanský plášť ušili, domček z dreva dvojposchodový aj so schodami spravili, potom ešte chatu so vsadenou drevenou miskou a otvorom pre napájačku mu brat staval, ale nestihol sa do nej presťahovať, lebo zomrel na starobu
ďalšie škrečky čo sme mali, už neboli ono
nemohli ho nahradiť
a párili sa, žrali navzájom, choré boli, kusali
som rada že už nemáme žiadneho
(a korytnačku, rybičky, dvoch kocúrov)
A moja mladšia sestra tiež mala škrečky a ten posledny myslím že mal obrovský nádor na labke.. Celu nohu mal obrovsku... jak škrečko-hulk bol A asi na to aj po čas zomrel
Nikdy som netúžila po malých cicavcoch a ani netúžim.
druhemu sme s obalov na kazety stavali ulicky ale usiel brat rychlo zatvoril dvere a nosku mu pricvikol
potom este jeden ked mal brat doniest do skoly svojho milacika akurat zdochol tak rodicia bez jeho vedomia kupili noveho tych co sme mali z bratom vzdy sme ich volali skrecok
potom som mala jedneho uplne nenahraditelneho nekusal neutekal nic nebal sa ma ale dozil sa len rok volal sa Sandokan vtedy som ho akurat pozerala mi ho jedny známi doviezli na 10 narodeniny a potom este dvaja ktorych mam este teraz kazdeho v inej klietke chlapca Jerryho velky cierny skrecok s bielymi usami chvostom a labkami moc neuteka ale dost hryzie
a druhy dievca Vločka taky bielo sivy skrecok velmi plachý a bola hrozne malická ked som si ju doniesla