Možno prst na ľavej nohe Problém je že ak hej, tak už mi zrástol a trochu napyču Ale tu by mi s tým aj tak nikto o moc viac nepomohol, radšej rovno do márnice ako v PB do nemocnice
hej v skolke som sa isla spustit po lane a ruku som zabudla zakvacenu do rebriny ale aj prasknutu kosticku ukazovaka som mala a je dost mozne ze aj malicek na nohe, ale s tym som u doktora nebola
na telesnej pri vybíjanej sa mi podarilo si zlomiť prst na ľavej ruke..a to som ešte odohrala zápas..bo som ništ necítila..iba keď to začalo modreť.. D
práve teraz mám zlomenú pravú ruku - vrazila som spolužiakovi
a už som mala zlomené ľavé zápästie (brat mi stúpil na ruku), 3 rebrá (nabúrala som do skrine) a malíček na pravej nohe (zakopla som o fotrove topánky) to chce talent...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
inak nič
nechty a nerátam
už som mala: koleno, členok, ruku, prsty, klucnu kosť atď..
Inak ale aké vyrovnané
a už som mala zlomené ľavé zápästie (brat mi stúpil na ruku), 3 rebrá (nabúrala som do skrine) a malíček na pravej nohe (zakopla som o fotrove topánky) to chce talent...
a ten malíček som mala aj ja zlomený len tým, že som zakopla o zárubňu