bohužiaľ, áno - ale takto, mala som 13rokov a bol to iba šampón a keďže mám dosť tmavé vlasy, tak mi to ani "nechytilo" tak, ako malo - ale ja som bola veľká čajka, lebo však som bola zafarbená našťastie, po pár umytiach sa to vyzmývalo
potom niekedy v januari ci februari to bol prvy raz peroxid, neskor asi v aprili/maji to bola cerveno-hneda, na konci juna to bola tmavohneda a asi v polovici augusta to bol zase peroxid a nasledne oranzova :S
raz keď som mala asi 8rokov tak mi mama dovolila na karneval si zafarbiť vlasy henou tou prírodnou farbou na vlasy. otras to bol a nešlo to dole ... ale vyhrala som tam prvé miesto za najoriginálnejšiu masku(bola som pippi long stock) no a teraz mám asi tri prúžky bordovej farby vo vlasoch.
červená,čierno modrá, čierna,oranžová...z toho bola výrazná len čierna, ostatné boli šampony , čo znamená, že mi to takmer nechytilo....teraz si idem dávať čiernu hennu
moje prve farbenie vlasov zaclo v lete 2008..prefarbila som ich najprv na cierne, havranie potom som farbu nehala vyrast a za pol roka(tristvrte?) som mala tmavotmavohnede s blond melirom
tu som vsak nehala vyrast tiez a teraz mam moju povodnu mna vzdy secko prejde...ale ako sa poznam, po stuzkovej budem urcite zase experimentovat
prvykrat v 11 som mala modry melir a od 13 si tak vkuse daco drbem...mala som naposledy cervenu teraz mam ciernu ale idem asi nazad na cervenu alebo fialovu alebo daco take
Kedysi dávno, asi v trinástich, som mala blond melír :p Potom bol dva týždne zelený - skúšali sme, ako farbí krepový papier a veruže na peroxidom zosvetlené vlasy veľmi dobre, nešlo to zmyť A neskôr už len henu - červené konce
melír na spodných vlasoch najprv šampónom (aj tak sa my to nevymilo ) a potom som si dala opať ten istý melír len už normálnou farbou aj tak to je podla mna jedno čierna sa zažerie do vlasov či už je to šampón alebo farba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
potom niekedy v januari ci februari to bol prvy raz peroxid, neskor asi v aprili/maji to bola cerveno-hneda, na konci juna to bola tmavohneda a asi v polovici augusta to bol zase peroxid a nasledne oranzova :S
ale tak mala som na hlave: fialovu, ciernu, cervenu a blond a hnedu naposledy!
neznasam odrastenu farbu :! hlavne na "prirodzenych" blond vlasoch
tu som vsak nehala vyrast tiez a teraz mam moju povodnu mna vzdy secko prejde...ale ako sa poznam, po stuzkovej budem urcite zase experimentovat