... mal som sex so sesternicou (neni mi to priama rodina okay) a bojim sa ze to teraz povie nasim co mam robit??? uplne ma ignoruje baba aj z fb si ma vimazala neviem ako jej dat vediet nech nic nehovori
Och. Ešte že to nieje priama rodina, ale aj tak.. fuj ... tento svet je skazený...
by the way pochybujem že to bude hovoriť vašim, však ten sex mala aj ona, nielen ty, myslím že by s toho mala také isté pojeby jak aj ty, (ak nie väčšie), toho sa báť nemusíš asi.
takze moji a jej rodicia su pohadany cele roky sa nebavia neni sanca aby z toho mala ona zle a je to paraadna mrcha strasne sa bojim ze budem mat za zle ona sa len smiala ked odisla od nas a prerusila kontakt ....
@chachara pokiaľ to nie je priama rodina nejde o incest-čiže to nie je trestný čin. Ak je aspoň plnoletá-tak to tiež nie je trestný čin. Prinajmenšom je to v našej spoločnosti divné a neakceptovateľné (hoci kedysi sa uzatvárali manželstvá s príbuznými kvôli majetkom hlavne) ostáva ti len dúfať, že následky budú minimálne, ak už žiadne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
by the way pochybujem že to bude hovoriť vašim, však ten sex mala aj ona, nielen ty, myslím že by s toho mala také isté pojeby jak aj ty, (ak nie väčšie), toho sa báť nemusíš asi.
ale neboj, zostane to v rodine
no fuj
máte čo ste chceli a teraz sa idete hrať na čo?
@chachara pokiaľ to nie je priama rodina nejde o incest-čiže to nie je trestný čin. Ak je aspoň plnoletá-tak to tiež nie je trestný čin. Prinajmenšom je to v našej spoločnosti divné a neakceptovateľné (hoci kedysi sa uzatvárali manželstvá s príbuznými kvôli majetkom hlavne) ostáva ti len dúfať, že následky budú minimálne, ak už žiadne.