Malá anketa: co by ste robili keby ste boli s dievcatom v najlepsiom a pri vas by sa zastavil chlapcek
a zacal by pokrikovat: "Milenci sa milujuuu, milenci sa milujuuu" ja by som sa asi neovladol a jemne mu ublizil (ani sam neviem ako to je, ale necel by som byt surovec) zbytocna tema, ale aspon ukaze ako by ste riesili podobne situacie
mno, a skuste si predstavit extremneho chlapceka, proste ktory by ignoroval tie najtajomnejsie dieri, proste by nedal pokoj chceli by ste sa ho co najskor zbavit a vam by sa zdalo ze celu vecnost tam je
aa tomi pripomina byvam oproti parku a cez leto sa tam chodievaju robit po zotmeni sem tam niake veci a par krat som na milencov posvietil reflektorom paaani ty mali ale nervy (bolo mi 10 )
Zavolal by som na neho kuklacov ako za obtazovanie na verejnosti po pripade by som si ho nevsimal alebo by som sa postavilaj s nou a odysli by sme dake, kde by bol klud. v ziadnom pripade by som mu nedal cez hubu ani mu nepovedal nieco. Lebo to by ho len vyprovokovalo.
zavolal by som ocovi a kecal mu akoze je to policajt a on by sa zlakol a usiel. Asi najlepsie riesenie.
kedysi som to spravil ja takym dvom XDDD ale oni boli taki trapni, ja neviem oni si stali na ulicu a doslova polhodinu vkusa sa tam bozkavali nech isla akakolvek babka po ulici a raz som siel okolo na bicykli a zakrical som na nich "dobru chut" XD
ja by som asi urobila to čo tá baba v reklame, ale len na líco - na ostatné by som mala chalana
na otravných krpcov treba zaútočit priamo
ked som bola v knižnici skupinka fafrnkov si ma vyhliadla ako "obet" a jeden sa ma spýtal či s ním nechcem chodiť. Ja že jasné! prisadla som si k nemu zaklipkala očami a usmiala sa. Mali ste vidieť ten jeho zhrozený pohlad, a potom odomna rýchlo utekal za burácavého smiechu jeho kamošov
Takto to s nimi treba, aj ked páči sa mi aj Ygorov návrh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
zavolal by som ocovi a kecal mu akoze je to policajt a on by sa zlakol a usiel. Asi najlepsie riesenie.
2. Vhodit don haranta
3. Pokracovat dalej v cinnosti
zabralo to na vianocnych thoch, zabralo by aj inde
na otravných krpcov treba zaútočit priamo
ked som bola v knižnici skupinka fafrnkov si ma vyhliadla ako "obet" a jeden sa ma spýtal či s ním nechcem chodiť. Ja že jasné! prisadla som si k nemu zaklipkala očami a usmiala sa. Mali ste vidieť ten jeho zhrozený pohlad, a potom odomna rýchlo utekal za burácavého smiechu jeho kamošov
Takto to s nimi treba, aj ked páči sa mi aj Ygorov návrh
Ale tak zalezalo by od partnerky ale tak ja by som aj kludne pokracoval dalej akurat ho varoval ze to je 18+