úplne najviac sa mi páči, čo povedala k tomu,že ju chceli tí z Talibanu zastreliť; urobili tým veľkú chybu, lebo týmto len ukázali, že aj smrť je na jej strane.
čo si myslím, och, obdivujem ju a veľmi. na druhej strane, myslím si, že by to čo ona zvládli aj iní ľudia jej veku v jej krajine, mám na fb v priateľoch jednu moslimku a často pridáva príspevku typu: fotka +
,,I am Nabila Rehman, I am not Malala Yousafzai. The Taliban didn't shoot me in the head but my grandmother was killed by a US drone in which me and my siblings were injured. You wont hear about me daily in the media. Unlike Malala who was welcome with open hands to talk about her experience at the hands of the Taliban, when I travelled from Pakistan to America, only 5 out of 430 congressmen turned up to listen to my story on the impact of US drone strikes."
mala obrovské šťastie na médiá a podľa mňa vystúpila ako skvelý vzor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ja by som toľko odvahy ako ona nemala
na CNN s Amanpour (čo je úžasná žena, ktorá sa venuje veľa takýmto prípadom) s ňou bol úžasný rozhovor » amanpour.blogs.cnn.com/2013/10/11/the-...
čo si myslím, och, obdivujem ju a veľmi. na druhej strane, myslím si, že by to čo ona zvládli aj iní ľudia jej veku v jej krajine, mám na fb v priateľoch jednu moslimku a často pridáva príspevku typu: fotka +
,,I am Nabila Rehman, I am not Malala Yousafzai. The Taliban didn't shoot me in the head but my grandmother was killed by a US drone in which me and my siblings were injured. You wont hear about me daily in the media. Unlike Malala who was welcome with open hands to talk about her experience at the hands of the Taliban, when I travelled from Pakistan to America, only 5 out of 430 congressmen turned up to listen to my story on the impact of US drone strikes."
mala obrovské šťastie na médiá a podľa mňa vystúpila ako skvelý vzor.