@semhamforas v spodnom pradle, plavkach vonku... vnutri naho... bez financnej abo akejkolvek odmeny, pre vlastnu potrebu, potesenie a keby sa ti to nahodou paci podarujem
hm, pokiaľ ťa to baví, treba sa tomu venovať ja som inak robila model - na portrét - veľa krát, osobne by som nemala asi problém, pokiaľ by to bolo seriózne a nebol by to dáky postarší muž, ktorý potrebuje súrne zasunúť (bohužiaľ, mám aj nejaké negatívne skúsenosti)... ale som vychrtlina
@kitty7 a sak ak by si mala zaujem tak neni problem, ja len ze sa plnsie tvary lepsie maluju ako kosti ale tak vsetko treba skusit aspon budem vdaka tebe vediet anatomiu tela poriadne kostru
@sasuke v tejto zime vonku sa nechat malovat to ani za 200€ chory nepotrebujem byt cize napriklad prostredie nevyhovujuce. Potom ide o to kto by to maloval, kolko ludi by sa tam pohybovalo, na ake ucely by to bolo pouzite ake bude prostredie a tak podobne (viem ze niektore veci boli zodpovedane). Ale v principe by som s tym problem nemal.
btw. teraz som si forum precital a ja som si doteraz myslel ze sa pytas len na nazor a pritom zhanas ludi
@semhamforas tak samozrejme ze vonku hlavne v lete -.-
hej a skor tak dobuducna zhanam preto ak slo o prostredie bolo tam aj to vonkajsie spomenute inak by tam bol len model a ja-maliar... viac ludi hadam ani netreba nie ?
Podla mna rozhodne viac ludi netreba ale tak otazka je to podla mna na mieste kedze by malovane mohlo byt napr na verejnosti a tak podobne ale to je v podstate jedno.
@piter09 kludne aj mne povedz ze som uchyl nebol by si daleko od pravdy a ak by si niekedy maloval, vedel by si ze z fotky a takto je to hnusne robit... nie je nad to ked mas model
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
@antifunebracka siel by si do toho ?
btw. teraz som si forum precital a ja som si doteraz myslel ze sa pytas len na nazor a pritom zhanas ludi
hej a skor tak dobuducna zhanam preto ak slo o prostredie bolo tam aj to vonkajsie spomenute inak by tam bol len model a ja-maliar... viac ludi hadam ani netreba nie ?
@kitty7 a z kadial si ty ?
ale kľudne ma môžeš domalovat k nejakému plotu
@tomias by som ta nakreslila ako panacika zo siriek
@matheusko a ako z tej rozpravky cisarove nove saty ?
@kitty7 uff to dost akoze
na internete mas vela nahych tiel, maluj si tie
@spisovatel @robertgloss
ja velice rada len ci by sa ti to pacilo
ludi malujem len 4 roky
@piter09 kludne aj mne povedz ze som uchyl nebol by si daleko od pravdy a ak by si niekedy maloval, vedel by si ze z fotky a takto je to hnusne robit... nie je nad to ked mas model
@yui oukej
Nikto ale nesce
@mcvpn myslim ze som uz dost odolna voci tomu