No ved prave preto, ze niektori ludia sem hadzu tie iste alebo podobne ankety alebo diskusie a je v tom strasny zmatok, ja osobne nie som za ich zrusenie ci stopnutie, len by som prijal akesi zabezpecenia,aby to v anketach nevyzeralo ako v chlieve,aj ked to tak mozno vyzera len v mojej hlave
@mayo co ja viem, tak novi admini este nemaju adminske prava, ale mozno sa mylim.. @tenpatic ma moze opravit //nie som jeden z nich teda neviem, len predpokladam podla mne znamych info//
@spacecowboy nevidim v tom ziaden dovod. pozastavenim sa nic nevyriesi.. ono je pravda, ze tu vznikaju zniekolkonasobene diskusie, ale to je riziko birdzu. velakrat sa stane ze na zaklade nejakej udalosti sa ludia rozhodnu zalozit naraz viaceri rovnaku temu
tiez je tu vec s tym, ze vyhladavanie /nie je tak/ jednoduche sa nepaci kazdemu a hlavne, je prilis vela diskusii na kazdu temu ktore sa opakuju.. lebo kazdy si zalozi zakazdym vlastnu a ked sa tam i nic neriesi tema ostava..
jedina moznost by bola zacat uplne odznova a vycistit to do tla a davat lepsi pozor na diskusie.. alebo to nechat tak.. lebo s diskusiami sa nic nepohne..
birdz ma privela userov a kazdy sa chce nejakym sposobom vyjadrit.. a preto sa to riesi cez diskusiu.. a preto je pri volbach milion diskusii o nich.. pri mdz.. desiatky o mdz
a tak dalej..
neverim, ze sa s tym da pohnut.. jedine ze by par adminov robilo "nonstop" kontrolu diskusii a opakujuce sa by dokazalo stopnut s linkom na predchadzajucu podobnu..
@tomas co by nebol zly napad, miesto mazania diskusii by sa diskusia adminom uzavrela a ten by tam ako posledny (uzatvaraci) prispevok hodil link (presmerovanie) na podobnu starsiu temu zaoberajucu sa problemom...
@mayo ja pisem neustale tomasovi nech uz spojazdni novych adminov ale ako vidis... staale som user takze toto nema vyznam ja cakam uz na tsku od neho ze "relogni sa" a viac neriesim lebo ani nemozem...
ano,ano ano,lebo jednoducho sa to tu zvrhava,a dost ludi tu pise primitivne otazky,a dost podobne,hlavne ze sa vam v instrukciach pise,ze nevytvarajte zbytocne vela toho a toho a nie podobne,ale tak hlavne ze tu vidim tri otazky a rovnake a kazde z nich su akurat polozene inymi slovami...predtym to bolo fajn...
a neslo by to spravit, ze ako clovek zaklada anketu, ci diskusiu, da zalozit, script vyhlada slova z ankety/diskusie v databaze a ak najde aspon jeden, ci viac so zhodou slov povedzme nad 50%, alebo to uz je jedno ake cislo to bude, vyhodi ti stranku, kde bude, ze ankety/diskusie s podobnymi nazvami uz existuju tieto a tieto, naozaj chces zalozit tuto anketu/diskusiu a ak bude zhoda povedzme nad 85% (zase orientacne cislo), tak ani otazka tam nebude a zabrani ti ju zalozit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a keď sa už o tom bavíme, prečo sa tie témy nečistia? Niesu posily medzi adminmi náhodou?
mám pocit, že od dňa, keď boli vymenovaní, tak umreli.
Myslím že admini si spia na vavrínoch:S (česť výnimkám)
@spacecowboy nevidim v tom ziaden dovod. pozastavenim sa nic nevyriesi.. ono je pravda, ze tu vznikaju zniekolkonasobene diskusie, ale to je riziko birdzu. velakrat sa stane ze na zaklade nejakej udalosti sa ludia rozhodnu zalozit naraz viaceri rovnaku temu
tiez je tu vec s tym, ze vyhladavanie /nie je tak/ jednoduche sa nepaci kazdemu a hlavne, je prilis vela diskusii na kazdu temu ktore sa opakuju.. lebo kazdy si zalozi zakazdym vlastnu a ked sa tam i nic neriesi tema ostava..
jedina moznost by bola zacat uplne odznova a vycistit to do tla a davat lepsi pozor na diskusie.. alebo to nechat tak.. lebo s diskusiami sa nic nepohne..
birdz ma privela userov a kazdy sa chce nejakym sposobom vyjadrit.. a preto sa to riesi cez diskusiu.. a preto je pri volbach milion diskusii o nich.. pri mdz.. desiatky o mdz
a tak dalej..
neverim, ze sa s tym da pohnut.. jedine ze by par adminov robilo "nonstop" kontrolu diskusii a opakujuce sa by dokazalo stopnut s linkom na predchadzajucu podobnu..
@tomas co by nebol zly napad, miesto mazania diskusii by sa diskusia adminom uzavrela a ten by tam ako posledny (uzatvaraci) prispevok hodil link (presmerovanie) na podobnu starsiu temu zaoberajucu sa problemom...
neviem aké má Tomas zámery, asi to bude všetko robiť nanovo
len kedy?
Mayo: "Malina fičí?"
Admin: "Rozjebaná, ale ide."
6 starých, 6 nových.
plánuješ ich nahradiť úplne?