poznate niekto internetove hry typu travian? myslim tym tie co sa nemusia instalovat, ale hraju sa priamo v prehladaci. Chcel by som si spravit malu zberku
1) Tušim TheCrims sa to volá je to v češtine ale mna to nejak nebavilo
4) Ozrejmim situáciu : Travian je celkom v pohode hra. Dej sa odohráva ako keby v staroveku a sú tam tri rasy: gálovia, germani, rímania. Na začiatku máš jednu dedinu a zväčšuješ hospodárstvo vojsko a podobne v nej, časom budeš mať viac dedin. Samozrejme bojuješ proti susedom a môžeš byť s ľudmi spojení v aliancii. Začínam byť na tej hre pomaly závislý Keď ju nezapnem mám normálne ,že absťáky Táto hra je dosť navštevovaná v česku teraz je tam tušim cez 200 000 registrovaných.
Jay: to poznam ja som bol tiez zavisli na outwar, po tom som mal na nejakych par mesiacov obmedzeny pristup na net, tak som sa z tej zavislosti "vyliecil"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
4) Ozrejmim situáciu : Travian je celkom v pohode hra. Dej sa odohráva ako keby v staroveku a sú tam tri rasy: gálovia, germani, rímania. Na začiatku máš jednu dedinu a zväčšuješ hospodárstvo vojsko a podobne v nej, časom budeš mať viac dedin. Samozrejme bojuješ proti susedom a môžeš byť s ľudmi spojení v aliancii. Začínam byť na tej hre pomaly závislý Keď ju nezapnem mám normálne ,že absťáky Táto hra je dosť navštevovaná v česku teraz je tam tušim cez 200 000 registrovaných.
tu su tie ktore uz poznam:
www.bitefight.cz
www.biosector.sk
www.thecrims.com
www.travian.sk (jak tu uz bolo pisane super hra a tiez som na naj tak trochu zavisli )
hrávam, keď je čas