Ano stalo .. 2 mesiace kým bola s ním ma ignorovala a potom sa tvárila že sa nič nestalo a chcela aby to bolo také ako predtým, škoda že ona už nebola ako predtým a zmenila sa od základov .. Odpúšťam ale nezabúdam
@darkikzz začala chodiť s chalanom, ktorému sa... no, dosť páčilo, keď chodila oblečená tak, že jej všeličo bolo vidno... získala novú záľubu - snažiť sa zbaliť čo najviac kamarátov dotyčného chalana... s ním začala chodiť v auguste, odvtedy už vystriedala 6 jeho kamošov... =/
veľa z nich sa zmenilo bohužiaľ. každý z nich vidí už len tých svojich "miláčikov" a na kamarátov kašlú. som zvedavá, čo budú robiť, keď sa s nimi rozídu.
isteže..jedna tkzv. kamarátka vždy keď si našla frajera, pol roka s ním chodila..pol roka sme ju videli len v škole.. a to si viete predstaviť, ako nám šla na nervy, keď sme sa my napríklad smiali na niečom, čo sme spolu zažili predchádzajúci deň keď sme šli niekam von a on len tým svojim "debilkovským" pohľadom kukala na nás so slovami: ,,Že čo?? aj ja chcem vedieť,, .. čiže asi tak..
a potom mala takého frajera, pri ktorom sa snažila byť príliš dospelá, resp. byť na jeho úrovni, preto s ním keď bola ani s nami nechodila von, asi by ju to urazilo..neviem
každopádne, zasa má frajera, s týmto nemá problém ísť von aj s nami, ale bez neho zasa nikam nepríde...čiže..
ale inak, ja keď som mala frajera, určite som sa nedištancovala od ostatných priateľov len kvôli tomu, že som niekoho mala. práve naopak, stále som chcela byť so všetkými. a viem aj to, že je to trocha nepríjemné pre toho tretieho, ak sú vonku párik a ich kamoš/kamoška keď sa stále cmúľajú a podobne, čiže som nerobila to, čo by som nechcela, aby sa konalo voči mne..
no, ja som pre istotu len ostala osratá, bez toho, aby mi to povedali (ach) (že im "čas vypĺňa" niekto iný) a tiež sa mi stalo aj to, ako vyššie bolo spomínané.. @10@16
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a potom mala takého frajera, pri ktorom sa snažila byť príliš dospelá, resp. byť na jeho úrovni, preto s ním keď bola ani s nami nechodila von, asi by ju to urazilo..neviem
každopádne, zasa má frajera, s týmto nemá problém ísť von aj s nami, ale bez neho zasa nikam nepríde...čiže..
Ale podľa môjho názoru k lepšiemu. Som o dosť zodpovednejší, rozvážnejší a hlavne celkovo oveľa šťastnejší.
A negatíva v tom nevidím. Kamaráti sú kamarátmi preto, že pochopia že už nebudem proste chodiť každý večer na pivo.