mala som len jednu taku s velkou dierou v bruchu, lebo ked sa prevratila tak plakala a prave tam mala to zariadenie,co to sposobovalo a kedze sme sa raz s bratom hrali, ze ju operujeme a zatlacili to dovnutra a uz sa to nedalo vybrat, tak chuda ostalo az doteraz s tou dierou
ja som mala babiky vsetkeho druhu. o barbie ani nehovorim. nosila mi ich teta z ameriky. moje barbie mali take saty a taky dom ze kamosky z celeho sidliska k nam chodili ou yeah stare casy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Chou Chou:
BabyBorn bola taká tvrdá, aj cikala a tak.. A jedna ruka jej pískala, pokiaľ si dobre pamätám
A Chou Chou mala trup taký mäkký (asi látkový) a vydávala zvuky.
(Možno preto nepoužívam zvolacie vety.)
a teraz je to este horsie...ruzovy ponik co ti hovori mami, necudo ze decka hlupnu
mala som len jednu taku s velkou dierou v bruchu, lebo ked sa prevratila tak plakala a prave tam mala to zariadenie,co to sposobovalo a kedze sme sa raz s bratom hrali, ze ju operujeme a zatlacili to dovnutra a uz sa to nedalo vybrat, tak chuda ostalo az doteraz s tou dierou
Ale dostala som lego, tak som dlho neplakala
ja nikdy
a potom som dostala taku neznackovu co sa hned pokazila.. par centov na mna minuli..