mali ste niekedy ziarlivca.....takeho co sa vam v pohode nural do telefonu , kym ste boli na hajzli vam dokazal prelustrovat pol domu a secky supliky alebo takeho co bol nebodaj agresivny ked ste si vysli s niekym inym von.,,,a ako ste snim zatocili
Ja som mala pred 10 rokmi takeho kamarata,nemali sme nic ale on si neskutocne namyslal a ked som sla von s niekym inym ako s nim tak ho islo vyzut z topanok bol neznesitelny.....
hej. v telefóne mi nikdy nekutral, na to som mu nedala príležitosť, ale zvykol žiarliť, keď som šla v piatok von so spolužiakmi namiesto neho, keď som šla na stanovačku alebo na diskotéku, jednoducho kdekoľvek, kde boli aj iní chalani.. taký christiano type
topka bola, keď mi zakazoval nosiť legíny, lebo tým údajne (aj keď nie zámerne) provokujem iných chlapcov a to on nezniesol, aby mi niekto iný čumel na zadok
ako som s ním zatočila? proste som ho poslala do puče síce až po trištvrte roku (tiež nechápem, prečo mi to trvalo tak dlho, teraz by som takého pri prvom náznaku oblúkom poslala kade ľahšie), ale radšej neskoro ako nikdy
Hej mala, síce sa mi nehrabal vo veciach, ale každého chalana, ktorý sa na mňa pozrel, chcel zbiť. Nebodaj som mu 5 minút neodpisovala, tak už si namýšlal, že som s nejakým vonku. Nakoniec som zistila, že ma pekne dlho podvádzal so svojou tzv. "najkamoškou". :S
Ano, ale uvedomila som si to az potom.... Ked som nemala ziadne kamosky a kamosov lebo som bola pomalicky odstrihnita a vsetko prijala, sak to tak byva vo vztahu, ze chcete byt stale len s tym clovrkom. Prehladavanie izby, telefonu, pocitaca, starych sprav na fb, vyzdvihnutie ma z disko ked som sla von.... Ziadne zakazy, len kontrola, ktoru ja som si nejaka neuvedomovala. Az kym to nepreslo do scen, ked som sa podakovala napriklad typkovi na pokladni alebo si dovolila dat vacsi vystrih.... Teraz sa na tom smejem, ale som rada ze som si presla aj tymto, aspon uz viem ze nie je ok ked ma niekto vase heslo na mail, telefon a kontroluje vas satnik, kamaratov ci licenie....
Mne sa to zdalo na zaciatku zlate a smiala som sa tomu.... Kym to nepreslo do toho ze som to akceptovala.... Nezatocila som s tym nijak, odstahovala som sa a zmizla z dna na den, inak by to neslo.
@saddath tiež som to mala podobne.. Nejak zo mňa vymamil hesla na všetky siete... Ja ze ok nech sa pozrie... Ze nemám čo skrývať... Najväčšia chyba v živote cez noc si všetko precital aj staré konverzácie čiže všetko čo som kedy komu písala na sieťach a ráno... Mi spravil taky bordel že ja pozerám ako ze wtf? A pritom rok stare konverzácie riešil keď som ešte nebola s ním...
A tiež mi tvrdil ze ma na mojej bývalej strednej kamaráta ktorý ho o všetkom informuje tak isto mal aj tu informátora...furt mi na oči vyhadzoval že som bola niekoho odprevadit na zastávku keď to bolo raz a stale som šla iba cesta domov... A nakoniec som zistila ze taky ani není ktorého mi spomínal...a čerešnička na torte bola asi to ze ma mal čím vydierať a aj vydieral.... Viackrát... Vedel o mne dosť a v hádke to aj používal... Čiže ma strašne vedel ovplyvniť... A nadávky to bolo normálne unho....A ďalších veľa vecí...
A ja som si naivne myslela ze to bolo normálne...
Nastasie už nemáme nič spoločné a dúfam ze ho nikdy neuvidím...
@clarise no ja som mu to heslo nedala, ja som bola vsade stale prihlasena a ked som sla na wc alebo jieco ine riesil prpste ja ze si nieco riesi na mojom kompe a on mi lustroval vsetko. Ja som sa na tom smiala. Pomaly postupne to preslo do toho ze sa mu nepacili iste veci, co ja som respektovala (ze mam muzov kamosov atd) a skoncila som odizolovana. A az po rozchode mi vsetci hovorili ze ale my sme si nic nevsimli. Ja tomu doteraz nechaoem ze som sa nechala takto obmedzovat, ale kazdopadne dobra lekcia. Radse to zazit v 20 jak v 35 s dvoma detmi a rozvodom....
ano, mal som raz priatelku ktora si chcela otestovat moju vernost a tak prehovorila svoju kamaratku nech sa ma pokusi zbalit. (cez net)
ked to po par tyzdnoch snahy od kamaratky nemalo ziadny efekt, tak moju priatelku presla trpezlivost, a dane konto prevzala ona sama, a zmotala ma, a na to sa na mna priserne nasrala... ze som sa (znova) do nej zabuchol =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
On sa iba bil s každým kto sa na mňa pozrel
topka bola, keď mi zakazoval nosiť legíny, lebo tým údajne (aj keď nie zámerne) provokujem iných chlapcov a to on nezniesol, aby mi niekto iný čumel na zadok
ako som s ním zatočila? proste som ho poslala do puče síce až po trištvrte roku (tiež nechápem, prečo mi to trvalo tak dlho, teraz by som takého pri prvom náznaku oblúkom poslala kade ľahšie), ale radšej neskoro ako nikdy
A tiež mi tvrdil ze ma na mojej bývalej strednej kamaráta ktorý ho o všetkom informuje tak isto mal aj tu informátora...furt mi na oči vyhadzoval že som bola niekoho odprevadit na zastávku keď to bolo raz a stale som šla iba cesta domov... A nakoniec som zistila ze taky ani není ktorého mi spomínal...a čerešnička na torte bola asi to ze ma mal čím vydierať a aj vydieral.... Viackrát... Vedel o mne dosť a v hádke to aj používal... Čiže ma strašne vedel ovplyvniť... A nadávky to bolo normálne unho....A ďalších veľa vecí...
A ja som si naivne myslela ze to bolo normálne...
Nastasie už nemáme nič spoločné a dúfam ze ho nikdy neuvidím...
ked to po par tyzdnoch snahy od kamaratky nemalo ziadny efekt, tak moju priatelku presla trpezlivost, a dane konto prevzala ona sama, a zmotala ma, a na to sa na mna priserne nasrala... ze som sa (znova) do nej zabuchol =D