Mali ste niekedy pocit, že ak zaspíte, tak sa ráno už neprebudíte ?
Len tak z ničoho nič ma premohol pocit, že ak dnes pôjdem spať, tak sa ráno určite nezobudím. Chodím po byte a revem ako debil, lebo mi to príde veľmi ľúto ked pomyslím na niektoré veci čo by som opustila. Ja viem že je to len pocit a neznamená to že do r
podla toho co pises, to vyzera na zachvat uzkosti..ja som obcas pred spanim pemyslal co by sa stalo ak by som umrel, alebo co by bolo s mojim vedomim atd..bezne existencne otazky
@cathy101 hej aj ja som mala silné slová a toto vravela ale ked to človek už zažije nie je mu všetko jedno, strhávala som dnes volant ujovi ale ked som videla kam sa rútime a ako veľmi to tým autom trhlo tak som predsa len mala strach, ani neviem z čoho...
Áno. Veľmi dlhú dobu ma tento pocit napĺňal a priala som si to. Premáhal ma pocit, že sa mi o chvíľku niečo stane z toho všetkého, že neznesiem už ani najmenší záchvev a zosypem sa ako lego.
Pred spaním nie ale keď ideme autom niekam tak sem tam mám akoby taký záblesk že bude havária.Ale ja som na tom tak,že beriem plne do úvahy,že sa môže stať hocikedy hocičo..So smrťou som úplne zmierená pretože viem,že stačí byť ĺen v nespravnom čase na nespravnom mieste.A aj keby som mala pred spánkom taký pocit tak čo teraz..Ak sa už nemám zobudiť tak sa aj tak nezobudím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
sprav hlboký nádych-výdych a uvedom si, že umrieš, ale minimálne asi o 60 rokov