Tak rozmyslala som nad tym, aj nad sposobmi, ktory by bol pre mna najlepsi, alebo tak.
Ale nespravila by som to, ani keby som mala chut, nemam na to vhodne podmienky.
Fakt, uz len nasim by tak chybala tragedia nejaka do rodiny, maju toho dost obaja. A myslim, ze mam par ludi, ktorych by sa to tiez celkom dotklo, nemozem si dovolit take hluposti vymyslat, aj keby mi ako napicu bolo.
Jo a chcem aj zit. niekedy to je velmi velmi fajn.
Dostal som šancu žiť a chcem žiť.Nikdy som sa nad ničím hore uvedeným nezamýšľal, a ani sa nebudem, aj keby som mal žiť v kanáli !
A tí čo sa nad tým zamýšľali sú asi dosť mimo ...nechápem ako niekto môže napísať @5 o___O .. mozog prestal pracovať podľa všetkého
Podľa mňa to každého aspoň raz napadne ... Aj mňa ale zatiaľ som sa na to neodvážila, doteraz sa mi stále podarilo dotiahnuť sa naspäť do reality z mojich depresívnych vidín. To je, asi dobré ...vlastne pre koho ako ...ale tak vždy tu ostáva toľko vecí ktoré sme ešte nevideli a nevyskúšali, miesta ktoré nevideli, ľudia ktorých sme nespoznali, možno že sa oplatí žiť...ale kto vie.
@wind toto sa ma furt pyta psychiater ked mu hovorim ze rozmyslam ze sa chcem zabit, ze ako??
ono ked o tom clovek len nekonkretne rozmysla tak je to ok, nespravi to, horsie je ked ma v hlave konkretny plan kedy a ako presne to urobit, vtedy to fakt treba brat vazne
@relieforsaddist ja uz zacinam rozmyslat aj konkretne, zozrat desiatky liekov na ukludnenie, spanie a na srdce(na znizenie tlaku) a zapit 0,7 flaskou tvrdeho alkoholu.
brutalnej samovrazdy-obesenie sa, podrezanie sa, skok z budovy. vlak.. to by som velmi pravdepodobne nedokazal..
Aj včera som nad tým rozmýšľal a depkárčil..
Väčšinou keď to na mňa príde že mam temné myšlienky tak prídem na birdz a čítam si fóra a rozmýšľam či sem napísať svoj príbeh a spýtať sa na názory ľudí atď.. hlavne zato že nemam žiadnych priateľov a nikoho komu by som sa vykecal z toho čo fakt cítim a vkuse to držím v sebe a potom že čom som taky impulzívny
Ak neprišiel skutočne váš čas zomrieť, tak nezomriete, možete vypiť aj kyselinu sírovú. Každý má svoj čas odchodu určený. Samovražda nie je spoľahlivá, nie je to isté, väčšinou je neúspěšná a máva trvalé následky trápenia sa do konca zbytku života.
minulý rok.. Ale asi by som nedokázala tak veľmi ublížiť tým ktorých mám rada. A som rada , že som to neurobila aj keď som nad tým často rozmýšľala ,pretože teraz je život úžasný a som veľmi vďačná za druhú šancu.
v nadpise sú dve otázky, zahlasovala som za odpoveď [áno] na prvú z nich zabiť sa nechcem a ani by som sa neodvážila, a v poslednej dobe sa mi aj môj život začína páčiť, aj keď nie vždy to tak bolo
Neviem, čo je po smrti, či je niečo po smrti, preto by ma niečo také ani nenapadlo.
Ak by som bola neviem ako veľmi na dne, na život by by som si nesiahla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale nespravila by som to, ani keby som mala chut, nemam na to vhodne podmienky.
Fakt, uz len nasim by tak chybala tragedia nejaka do rodiny, maju toho dost obaja. A myslim, ze mam par ludi, ktorych by sa to tiez celkom dotklo, nemozem si dovolit take hluposti vymyslat, aj keby mi ako napicu bolo.
Jo a chcem aj zit. niekedy to je velmi velmi fajn.
A tí čo sa nad tým zamýšľali sú asi dosť mimo ...nechápem ako niekto môže napísať @5 o___O .. mozog prestal pracovať podľa všetkého
ono ked o tom clovek len nekonkretne rozmysla tak je to ok, nespravi to, horsie je ked ma v hlave konkretny plan kedy a ako presne to urobit, vtedy to fakt treba brat vazne
brutalnej samovrazdy-obesenie sa, podrezanie sa, skok z budovy. vlak.. to by som velmi pravdepodobne nedokazal..
Väčšinou keď to na mňa príde že mam temné myšlienky tak prídem na birdz a čítam si fóra a rozmýšľam či sem napísať svoj príbeh a spýtať sa na názory ľudí atď.. hlavne zato že nemam žiadnych priateľov a nikoho komu by som sa vykecal z toho čo fakt cítim a vkuse to držím v sebe a potom že čom som taky impulzívny
Ak by som bola neviem ako veľmi na dne, na život by by som si nesiahla.