dnes sa mi stala s fízlami taká malá nepríjemnosť...
So spolužiakmi sme boli piť za bloky, keď sa zrazu objavili poliši a mňa aj s dvoma spolužiačkami vzali na políciu, kde nám dali fúkať a všetko zapisovali... Nafúkala som le
@mielikki to by chcelo aspon hodinku, 15 minut je malo, to by skor si chcelo pytat krvne testy, tie kym sa zabezpecia tak uz skor sa stihne alkohol stratit..
..na druhej strane ja si myslim, ze kto sa citi dospely na pitie, tak nech si to prizna aj pred policajtami..a za pitie na verejnom priestranstve je samozrejme pokuta
Nepanikár... buď dostaneš pokutu, dajú vedieť vašim, čo sa dosť čudujem, že ich nezavolali na stanicu, keď si ešte nemala 18 a hotovo, alebo ti dajú len zápis. Frajer v 17tich spal na CPZ-tke asi 3x a na sociálne prídavky mu nikto nesiahal, proste nijako sa to dalej neriešilo. Ale s tým, že o tom rodičia budú vedieť, s tým by som počítala.
Mne sa to nestalo, ja som platila len pokutu, lebo už mám nad 18.
No ešte pred nejakým časom sa to stalo mne a partii, zaplatili sme pokutu 5€ a bolo to klasifikované ako robenie neporiadku na verejnosti, pričom pri ďalšom takomto previnení , by sa to inak klasifikovalo. Pokiaľ ti na stanicu nezavolali rodičov, tak by si sa nemala čoho obávať, aj keď nikdy nevieš. Držím palce.
no to záleží od toho akí to boli policajti .. mňa chytili len mestský a nadiktovali sme im viacerí zlú adresu a ostatným poslali len domov taký papier na upozornenie rodičov (tak ptm stále vyberali schránku a ked im to prišlo tak to vyhodili) ale kamaráta chytili štátny a to mal už problémy so sociálkou pritom nafúkal iba 0,09 takže je to otázne čo z toho bude
@camilla nepičuj sem.... @nikol545 tak to máš pekne, jebnutý policajti, nie vždy sa stane že ťa vezmú na políciu, niekedy to nechajú tak a povedia že choď piť inde.... Máš smolu že si narazila na takýchto buzerantov.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a nie nestalo sa mi to
..na druhej strane ja si myslim, ze kto sa citi dospely na pitie, tak nech si to prizna aj pred policajtami..a za pitie na verejnom priestranstve je samozrejme pokuta
Mne sa to nestalo, ja som platila len pokutu, lebo už mám nad 18.
ale raz sa stalo bráchovi, že ho aj s kamošmi chytili policajti, ani im nedali fúkať, len si vypýtali 20 eur..samozrejme, bez bločku...