s priatelom sme sa rozhodli vyskúšať už ani niečo iné ako bozkávanie , obchytkávanie cez oblečenie a tak .. lenže vždy ked už ma prist k tomu , že mi zájde rukou pod nohavičky tak prestanem ...
ale mohlo by sa zaviesť také, že týždeň po založení nicku sa nebudú dať zakladať diskusie, však pomalý každá diskusia je od niekoho, kto je prvýkrát prihlásený, nemá fotku a žiaden pridaný obsah.
ak ťa má rád, a nie je s tebou len preto že sa mu páčiš fyzicky, tak sa mu "tam" určite budeš páčiť, nech už "tam" vyzeráš akokoľvek, ver mi, som chlap, viem ako to je, keď nejakú milujeme tak sa nám bez výhrad páči každý centimeter štvorcový jej tela.
(to je skutočne psychologicky dokázaná vec, vygoogli si, mne sa nechce)
( @anzu - inteligentnejšie a menej xenofóbne riešenie by imho bolo umožniť zakladať diskusie aj neregistrovaným (vyplní nick a mail, založí diskusiu, a pod touto kombináciou nick+mail sa do nej bude môcť prihlasovať&komentovať... čiže registrované nicky budú naozaj tí "dlhodobí", keďže tí čo si zakladajú nick kvôli jednej diskusii a nič tam nemajú, by šli touto jednorázovou cestou)
Ked mi doslo co sa bude diat, tak som si povedala ze sa urcite nemoze stat nic hrozne..ved co by sa aj a lets do this ...no a presne nic zle sa nestalo, nechapem co furt mate
@anzu mozno sa hambia pisat zo svojho nicku tak rychlo spravia novy, alebo potrebuju "surnu" pomoc...ale proste ked sa niekto boji sexu a mysli si, ze tu mu snad niekto pomoze a napise navod tak to ma udivuje
myslím si, že pokiaľ ti týpek nenavodí brutál romantickú atmošku ako z nechutne romantického filmu, tak to nebude až také pekné. Predsa je to prvýkrát a to znamená, že tiež niesi nejaká posteľova dračica, ale drevo, tak ako každý 1. krát ...
ale čím viac tréningu, tým to bude lepšie a lepšie
to už sa bojíš aj toho, keď ti zájde rukou pod nohavičky? no čo ja viem, asi by si mala vymeniť chalana...S mojím som pri tomto nemala žiadne problémy, ani mi takéto otázky nenapadli
najivna ty si to zabila no veru lieh ma uzastne ucinky a coho sa bojis preboha ?? ked sa na to necitis tak na to nechod a radsje sa hrajj este s babikami ... /PREBOHAAA
Myslím si, že sám vie čo tam dole má čakať. Ak máš z toho obavy, tak to nerob a až budeš nadržaná ako fredka, tak ti bude jedno aj keby si tam mala prales z druhohôr.
Tak nejakého toho obchytkávania som sa nebála... Vedela som, že môj chlapec ma miluje, a ja sa za seba nemám prečo hambiť. Ani on sa predo mnou nehambil. A neboj sa, to prekonáš, to opadne Držím palce
Dievčatá v okolí s tým evidentne problém nemajú, keďže tu palcuje každí každú :/ Prvý raz by som mala problém, ak by šlo o niekoho cudzieho, ale to som zistila len pred pár dňami.. Ale ak by šlo o niekoho koho mám rada(nemusím ho vyslovene ľúbiť, ale tak, chápeme sa) tak by som s tým mono nemala až taký problém, bože ja neviem, posledný týždeň budem predýchavať ešte dlho..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Ale ak sa ľúbite, nemáš sa čohá bať. (A preistotu sa ohol tam..
ale mohlo by sa zaviesť také, že týždeň po založení nicku sa nebudú dať zakladať diskusie, však pomalý každá diskusia je od niekoho, kto je prvýkrát prihlásený, nemá fotku a žiaden pridaný obsah.
dievca, nemaj obavy. vagina je pre hetero chalanov nieco zazracne (aj neoholena).
ak ťa má rád, a nie je s tebou len preto že sa mu páčiš fyzicky, tak sa mu "tam" určite budeš páčiť, nech už "tam" vyzeráš akokoľvek, ver mi, som chlap, viem ako to je, keď nejakú milujeme tak sa nám bez výhrad páči každý centimeter štvorcový jej tela.
(to je skutočne psychologicky dokázaná vec, vygoogli si, mne sa nechce)
( @anzu - inteligentnejšie a menej xenofóbne riešenie by imho bolo umožniť zakladať diskusie aj neregistrovaným (vyplní nick a mail, založí diskusiu, a pod touto kombináciou nick+mail sa do nej bude môcť prihlasovať&komentovať... čiže registrované nicky budú naozaj tí "dlhodobí", keďže tí čo si zakladajú nick kvôli jednej diskusii a nič tam nemajú, by šli touto jednorázovou cestou)
ja skôr dúfam, že sa tebe bude páčiť to, čo tam má on
myslím si, že pokiaľ ti týpek nenavodí brutál romantickú atmošku ako z nechutne romantického filmu, tak to nebude až také pekné. Predsa je to prvýkrát a to znamená, že tiež niesi nejaká posteľova dračica, ale drevo, tak ako každý 1. krát ...
ale čím viac tréningu, tým to bude lepšie a lepšie
smelo do toho!! (s ochranou pravdaže!) D