ano a aj seriozne po roku skoncil a uz nemam dostatok naivity , aby som bezhlavo skusila cez net dalsi real je real ... i ked aj tento druh vztahu mal svoje caro
tak ludkovia ja vam na toto poviem tolko ze mal som strasne vela vztahov cez internet aj vaznych aj len takych nic moc ale oplati sa to podla mna sa to da ze stoho bude vztah nadlhooo......ale aj tak je najlepsie osobne ..........
Nie a ani nemam najmensiu potrebu nejaky takyto vztah zacinat Na to, aby si niekto naozaj ziskal moju doveru, by som ho musela naskor dlho osobne poznat. A nie som typ cloveka, ktory by sa snazil spoznavat ludi cez internet.
podla mna je to strasna blbost, ze "vazny vztah". ved o tom cloveku nic neviem, aj ked si myslim ze ho poznam a ze je uprimny, moze to byt len dobry klamar kazdy zo seba moze spravit to co chce
@mid nehal som to na volnu diskusiu. Osobne poznam pomocou netu asi 7 desiatok, mozno stovku ludi. A dokonca s mojou priatelkou som sa bavil cez net asi tri roky potom sme sa stretli a neskor aj dali do kopy.
ale ked som sa sem prihlasila tak som bola na niekoho namotana z daleka ale to nie ze laska ale tak ja neviem som naifka
odveci
ale na otazku je to pcoovina podla mna
@12@lix ak si nahodou myslel aj mna, tak samozrejme myslela som vztah z internetu, nie cez internet (to my pride este o dost nezmyselnejsie nez to prve)...
A ak by nahodou sa stalo, ze by som nejakeho cloveka z internetu chcela lepsie spoznat, tak urcite by to nebolo kvoli vytvoreniu akehosi vstahu, ale ak tak iba kamaratstva.
Moja sucasna holka ma nasla cez net, nezavezne sme chvlu kecali, potom parkrat stretli a slovo dalo slovo... Uz je to vyse pol roka a je to uplne v pohode.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
lebo tu sa pise aj o tom, aj o tom
odveci
ale na otazku je to pcoovina podla mna
Ale vztah cez internet si neviem predstavit...