Dvakrát na autobuse, a raz to bolo celkom ohubu, povedala by som, že sa skôr druhý raz narodili tí štyria či piati, čo sedeli v osobnom aute, ktoré nám nedalo prednosť a vletelo nám z vedľajšej v noci pod kolesá... ale zaobišlo sa to bez akýchkoľvek problémov a následkov, iba poriadne nabité rebrá
mala som búračku s koňom, skončila som na áre, ale nemôžem povedať žeby som sa druhý raz narodila.... hneď ako ma po týždni pustili z nemocnice, tak v ten deň už som bola nas5 pri koňoch
prešli sme do protismeru a točili sme sa v strede dialnice a nakoniec nás to odhodilo na zvodidlá. V sekunde potom tade išiel kamión, bola morká cesta a išiel dosť rýchlo, neubrzdil by to. Ale zasa nič sa mi nestalo, tak neviem.
ked som mal nastupit do 4teho na ZS tak som sa skoro utopil v rieke
v 11tich ma zrazilo auto pred bytovkou .. l som mimo aj troch v kome mal som otras mozgu a lezal tyzden v nemocnici a spomienky na to ako som bol maly ( skolka, skola ) mam skoro uplne vymazane
v aute som sa už pár krát prevrátil v podstate vždy keď máme nejakú káru na rozbitie tak ju dáme cez strechu, celkom sranda len musím poklepať na drevo že zatiaľ bez ujmy
minule leto som skoro zletel z mosta len šmykom som to ešte vykryl ani neviem ako... ale už sme sa videli na druhom svete a potom už iba také tukesi som mal alebo do kanála som ešte vošiel a tak
Minulý rok v marci som išiel s dedom a ten nabúral do značky... Ale neviem, či by som to nazval druhým narodením, keďže sa mi prakticky nič nestalo. Našťastie.
Mal som 3 havárky, raz z toho to bola oficialne moja chyba, i ked keby ten trulo šiel pomalšie - podla predpisu, nič by sa nestalo a bol by som ho zbadal kým som sa rozbiehal z vedľajšej. Raz ma vyblokovali takí čuramedáni s karavanmi, čo bez blinkra začali odbočovať na pumpu v protismere ked som ich obiehal, strhol som volant aby som do nich nenarazil, dostal som šmyka a šiel som cez strechu. Keď zabadali čo sa stalo, zdrhli z miesta činu. Tak som tam ostal s rozbitým autom prevráteným na pravom boku na ceste. Nemám na takých slov. No a tá posledná sa stala v Blave pri Avione keď mi trulo na BMW nedal prednosť. Pri všetkých prípadoch moje auto skončilo na totálku v šrote, lebo oprava by bola uplná hlúposť. Inak vždy išlo o stret s autami s BA špz, vďaka ktorým k tomu došlo. Neviem či to bola len sprostá náhoda. Inak bez važnejších zranení, len škrabance, udretia, či zašívané obočie. Ludia poviem vám len toľko, či už idete na aute s airbagom alebo bez, vždy sa pripútajte. Fakt mi to vždy zachránilo život. Nebuďte nervozni, používajte včas smerovky, budte ohladuplní a pamatajte, že rýchlosť za ušetrené minuty či niekedy len sekundy je priliš veľkým rizikom aby ste sa dostali do nepredvídatelnej situácie a museli potom čeliť nasledkom tohto chovania. Fakt viem o čom píšem Veľa bezpečných a opatrných kilometrov vám prajem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Dá sa povedať, že som nový človek
a ako povedala mama
,,stáli pri nás anjeli strážny"
prešli sme do protismeru a točili sme sa v strede dialnice a nakoniec nás to odhodilo na zvodidlá. V sekunde potom tade išiel kamión, bola morká cesta a išiel dosť rýchlo, neubrzdil by to. Ale zasa nič sa mi nestalo, tak neviem.
v 11tich ma zrazilo auto pred bytovkou .. l som mimo aj troch v kome mal som otras mozgu a lezal tyzden v nemocnici a spomienky na to ako som bol maly ( skolka, skola ) mam skoro uplne vymazane