Hm...skôr by som to nazval konštantným sklamaním alebo frustráciou z ľudí, okolia atď., lebo podobné psycho-related veci ma ešte na vyslovenú potrebu liekov alebo terapie nepoložia.
Depresiu ako jaku depresiu? Tu na ktoru sa beru lieky som nemala a dufam ze ani nikdy mat nebude... moja mama ma uz vyse 10 rokov depresiu, berie na to lieky...ako pomahaju jej ale bez nich by asi nevedela fungovat a to je asi na tom to najväcsie svinstvo :/
Ja ked mavam depresiu tak tu su len tak sklesy nalad a tu vacsinou bud kvoli tomu jaky je dnesny svet na picu, aka som ja niekedy sprosta alebo ako bolo vyssie uvedene kvoli chlapovi... Ale to vzdy prejde. Ked to tak zhrniem tak momentalne mam celkom v pohode obdobie...aj ked bolo uz aj lepsie
uff... depresie?.. hm.. v prváku na strednej boli pre samotu, sklamanie, divna trieda, divni rodicia, totalne vsetko bolo zlé (rozumej napiču), chlap v tom vtedy nebol... ten v tom bol neskor.. D a teraz som mala depku tiez, ze je vsetko kompletne na.... nanič.. a tiež je v tom tak trochu chlap..a tiež som mala existencnu depku z toho, ci to, co robim je aspon na nieco dobre a ci ej to vobec dobre.. a tak.. Ale prilis casto depky nedostavam.. toto sa udialo v pribehu 7mich rokov.. takže DD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ano. nastastie som mal auto a dalo sa to spanilkou vybit ako tak.
lebo som pozeral Neon Genesis Evangelion.
Na konci roka príde kúsok depresie zas...
...už sa teším.
Ja ked mavam depresiu tak tu su len tak sklesy nalad a tu vacsinou bud kvoli tomu jaky je dnesny svet na picu, aka som ja niekedy sprosta alebo ako bolo vyssie uvedene kvoli chlapovi... Ale to vzdy prejde. Ked to tak zhrniem tak momentalne mam celkom v pohode obdobie...aj ked bolo uz aj lepsie
dievca s kahanom.
mám
a čo?
keď zistím prečo, prestanem ju mať
a to že tu bzudeš vyplakávať ti nepomôže zmen zmýšľanie, poprečituj vhodnú literatúru a drž sa