@uspavanocka je to vec názoru, ale vyskúšanie si zapáliť trávu mi príde rovnako bežná ako vyskúšať vodnú fajku, cigaretu, alkohol ... hoci čo ... myslel som, že už ten tvrdý konzervativizmus mierne upadá ...
@16 neskusala som ani vodnu fajku ani cigarety a som na to hrda a nebudem to skusat ani keby neviem kto prehlasoval ze to je ok. raz ma tak rodicia naucili a porusovat to nebudem : )
mal som jediny raz a bol to aj ostatny a snad aj posledny raz, co bolo pred 5 rokmi a ked si predstavim, ze som mal 15 tak by som sa zbil keby som sa teraz stretol
@fxx no čo ti poviem, cez letné som bola v Holandsku 2 celé mesiačiky navštívila som zopár miest aj Amsterdam a je pravda, že na ulici tam vidíš viac nahúlených (dokonca aj starých), ale nieje to také hrozné
a že by to boli nebezpečný ľudia to už naozaj nie!!!!!
@greyness --> no nie nesmrdí to tam ani to necítiť, náhodou je tam dobrý vzduch ... a nechcela som odtiaľ odísť, bolo mi ľúto, takže s tebou nesúhlasím, ale 100 ľudí 100 chutí, do Holandska netreba ísť len preto, aby si niekto zahúlil
@karin28398 ja by som sa práveže nevyjadrovala tak, že tam bolo viac nahúlených ľudí. nepripadali mi tak ako detiská, čo húlia tu. boli pohodys a jednoducho si chillovali a vychutnávali.
necítiť to tam? ale , prosíím ťa. nepoznám nikoho, kto tam bol a necítil to a ak narážaš na mňa, s tým, že do holandska netreba ísť sa nahúliť tak toto ti nevyšlo. som tam bola úplne za iných účelom
@greyness ale kdeže neboj ja som na teba nenarážala, ani ja som tam nebola iste kvôli tomu, bola to len dovolenka, ale veľa ľudí tam ide len kvôli tomu ja neviem tak možno som si na ten vzduch tam zvykla a tak som to nejak neregistrovala ...
a to je pravda ... ľudia sú tam spokojný, kľudný, normálne žijú aj keď majú v sebe marišku ... je to tam iné ako tu 100krát ... tu na SR je to len všetko z frajeriny ...
nemyslela som že úplne zhúlený ale veľa ľudí tam malo v sebe niečo ...
Kedysi som robil to iste co poniektori tu a to je ze som reagoval a odsudzoval veci do ktorych som aboslutne nevidel (len pocul ). Nikdy som si o tom nic neprestudoval alebo sa nesnazil tu vec brat z dvoch stran. Ale naucil som sa ze to je chyba, preto ked uz na nieco reagujem tak mam o tom nejake poznatky a ked nie tak sa to snazim pochopit a nie hned odsudit.
Nehovorim teraz len o trave ale vseobecne. No mali by ste si zobrat viaceri priklad. Nemate pravo nieco odsudit ked ste to v zivote nevideli. Kazdy mierne informovany clovek vie o (ne)skodlivosti travy aspon zaklad. Skuste si zistit v nejakych dokumentoch preco je trava vlastne zakazana a sami sa budete cudovat . Nic neobhajujem len si myslim a som si tym isty, ze keby sa viac huli ako pije alkoholu svet by bol urcite lepsi a to nemyslim len v stave "nahulenia".
Vo vojne zakazali travu hulit vojakom, pretoze boli potom velmi mierumilovny a oni potrebovali agresivitu. Je to liek , co niektore staty uz pochopili. No na slovensku taketo nieco cakat asi nemozeme. Mozno raz
A ze je to brana k tvrdsim drogam? Blbost! Kto chce prejde na tvrdu drogu aj tak a kto nie tak proste nie. Trava s tym nema nic spolocne . Je to len zly argument na jej zakaz. ..Je toho vela a tazko tu vsetko pisat...staci si vyhladat na youtube nejake dokumenty a potom reagovat a vytvorit si svoj nazor ....
@elkiller a vysvetlíte mi už niekto ako súvisí vek so skúsenosťami ... prečo by nemohlo mať 15 ročné dieťa viac vedomostí alebo skúseností o marihuanne ako nejaký 25 ročný ?
napísala 15 ročná ... no pojebme saaaaaaaaaaaaa lebo ty máš iste 30
mala som, no a čo? kľudne si tu všetci moralizujte ešte týždeň, je mi to jedno. nikdy by som nezačala huliť pravidelne, ani piť, ani fajčiť, nemám prečo mať z toho nejaké zlé svedomie alebo niečo
nemala ani mat nechcem, dokonca mam 23 r. a len teraz v januari som prvykrat "videla travu nazivo" v mojej pritomnosti...proste toto ide a vzdy dufam aj pojde absolutne mimo mna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
nejdem tagovať ktorý
Myslim, ze vacsine tu aj tak staci fenomenalna zavislost tejto doby - zavislost na technologiach
hurá, som sfetovaná troska!
(len že a ž doteraz som si tak nepripadal)
a že by to boli nebezpečný ľudia to už naozaj nie!!!!!
@greyness --> no nie nesmrdí to tam ani to necítiť, náhodou je tam dobrý vzduch ... a nechcela som odtiaľ odísť, bolo mi ľúto, takže s tebou nesúhlasím, ale 100 ľudí 100 chutí, do Holandska netreba ísť len preto, aby si niekto zahúlil
necítiť to tam? ale , prosíím ťa. nepoznám nikoho, kto tam bol a necítil to a ak narážaš na mňa, s tým, že do holandska netreba ísť sa nahúliť tak toto ti nevyšlo. som tam bola úplne za iných účelom
a to je pravda ... ľudia sú tam spokojný, kľudný, normálne žijú aj keď majú v sebe marišku ... je to tam iné ako tu 100krát ... tu na SR je to len všetko z frajeriny ...
vypi ich 10, celú noc pretyčkuj,
chod baliť čajočku v smradlavom tričku,
vyvoláš potičku a dostaneš po líčku,
ja zapalim zelenu paličku s trávičkou,
bavim sa dobre s vysmiatov tvarickou,
s chuťou sfajčim, nenecham nič,
tvoje zákazy sú zbierka učebníc,
kriminálnik ten čo fajčí trávu,
boja sa luďom povedať pravdu,
okolie sa dusí, múdrosti okolo,
má informácie z pred 30 rokov
v hoandsku je to ak tak súčasť bežnej rutiny
Nehovorim teraz len o trave ale vseobecne. No mali by ste si zobrat viaceri priklad. Nemate pravo nieco odsudit ked ste to v zivote nevideli. Kazdy mierne informovany clovek vie o (ne)skodlivosti travy aspon zaklad. Skuste si zistit v nejakych dokumentoch preco je trava vlastne zakazana a sami sa budete cudovat . Nic neobhajujem len si myslim a som si tym isty, ze keby sa viac huli ako pije alkoholu svet by bol urcite lepsi a to nemyslim len v stave "nahulenia".
Vo vojne zakazali travu hulit vojakom, pretoze boli potom velmi mierumilovny a oni potrebovali agresivitu. Je to liek , co niektore staty uz pochopili. No na slovensku taketo nieco cakat asi nemozeme. Mozno raz
A ze je to brana k tvrdsim drogam? Blbost! Kto chce prejde na tvrdu drogu aj tak a kto nie tak proste nie. Trava s tym nema nic spolocne . Je to len zly argument na jej zakaz. ..Je toho vela a tazko tu vsetko pisat...staci si vyhladat na youtube nejake dokumenty a potom reagovat a vytvorit si svoj nazor ....
akoby tam bol každý chodiaci guru aj ked to sn ím nemá nič spoločné..to ale tak vyzerá ked čerstvá 17 ide poučovať o tráve ludí
@daddy
áno, veľa ľudí tam fajčí marišku ale nie tak že sú z toho na zemi
a vieš čo ja nemám čas sa zapodievať s debilmi podobnými tebe lebo zaujímavé že ty práve ty nikdy neporozumieš mojej reakcii čaw dovidopo
.. Ako možte vediet že ju nepotrebujete ked ste ju ešte neskúsili.. Mám ju rada
napísala 15 ročná ... no pojebme saaaaaaaaaaaaa lebo ty máš iste 30
mala som z toho celkom smiešne symptómy a dosť sme sa bavili na tom s priateľom a dali sme tú max pizzu len tak, dvaja na posedenie celkom prča