tuším nie, to, že niekomu príde zle, keď sa niekto na neho zle pozrie je vsugerované podľa mňa,ani na červené šnúrky neverím...čo sa týka pozretia, určite nie, ale ked sa niekto nevhodne správa ku mne alebo ku niekomu v mojej prítomnosti, to už mám rôzne problémy, pokiaľ tento stav trvá dlhodobo
Ja len kapitánske výložky nosím v takýchto prípadoch... No ak keď je zle.... Tak ich pobozkám ako každý druhý človek v tomto štáte ktorý verí v boha ale povera je povera by ťa ukamenovali z fleku no a schizofrénia však viete...je dačo podobne ako toto tu.. Niekedy človek verí veciam len preto že stará mať hovorievala... No a mne sa niekedy pozastavuje rozum nad tým ako si zvyčajne takéto osoby serú do úst v takom rozsahu že viem že veria len sračkám ktoré im porozprávali rodičia... Zapamätajte si Ježiško na vianoce nepríde tak isto ako táto povera a aj všetky ostatné sú len výmysel...ale ak chcete tomuto veriť tak verte ja vám to neberiem
ale zas aby sa na to nepovedalo, tiež na to verím. raz som bol skapatý zočí ako sa vraví a moja mama mi potrela čelo ocikanou plienkou, pričom tú plienku musel ocikať náš poštár, ďalej mama musela odísť do číny a indie a pohádzať zápalky do tamojších najväčších veľtokov a na záver rituálne obetovala strýca, ktorému obsidiánovou dýkou vyrvala z hrude ešte tlčúce srdce a nechala ma ho zjesť.
@tikalok nerád ťa sklamem, ale aj sa strýko pred obetovanim týždeň nekupoval denne v popole, tak bola jeho obeta márna
Ak sa zdalo, že to pomohlo, tak to nebolo pravé z očí
@tikalok aj mne neraz najprv išlo hovno z riti a potom už nie, ale to neznamená, že pomohlo písanie komentárov na birdzi, ale skôr ten samotný odchod hovna von
@pubertslatinocelny ale choď do čerta, ja mám na ruke červenú šnúrku, tak ma tieto tvoje pokusy o urieknutie vôbec nerozhadzujú.
čo sa týka tvojho hovna, ak odišlo von a nevrátilo sa do dvoch hodín s neistým krokom a s piesňou na perách, je tam problém s obličkami.
@loveillumination
No spadnutie z očí a červené šnúrky!
Červené šnúrky proti prekliatiu, urieknutiu, beriem ešte za väčšiu blbosť ako spadnutie z očí. A bosorky a čo ja viem čo... tak toto sú podľa mňa tie blbosti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Takže takým veciam neverím.
Chvalabohu ja nič také nikdy potrebovať nebudem.
Ak sa zdalo, že to pomohlo, tak to nebolo pravé z očí
čo sa týka tvojho hovna, ak odišlo von a nevrátilo sa do dvoch hodín s neistým krokom a s piesňou na perách, je tam problém s obličkami.
No spadnutie z očí a červené šnúrky!
Červené šnúrky proti prekliatiu, urieknutiu, beriem ešte za väčšiu blbosť ako spadnutie z očí. A bosorky a čo ja viem čo... tak toto sú podľa mňa tie blbosti...