A koľko včera som hrala na telesnej volejbal bosá. Keď som mala 6, chodila so bosá po kalužiach pred naším barákom s bráchom. A tiež vždy keď mám žabky
išla som o šiestej ráno z preflámovanej párty zo Zemplinskej Šíravy...... bola to IBIZA PARTY s kopou piesku a neskutočne špinavé nohy som mala vo vlaku..... takže hej mala som
Keď som išla po zablatenom strmom kopci a nemohla som sa dosť hore najskôr som zničila topánky, potom som to skúšala v ponožkách nakoniec som to vyšla bosá a celá od blata
mal... je to dlhý príbeh a neviem či sa mi ho sem chce písať skrátka odohralo sa pár smolných vecí (defekt, teniska na dne jazera) tak som bol nútený ísť skoro 6km peši a ešte k tomu bosý.... nohy som mal opuchnuté ešte tri dni po tom a o tom aké boli špinavé si už môžete domyslieť
Zo zabiek ani tak moc nie, ale ked som vonku dlho bosy, tak mam strasne spinave chodidla. DDDDD ale zavisi to aj od toho, ze po com chodim... Takze hej, maj som uz "brutalne spinave nohy". A nie len raz
tak isto aj v snehu alebo blate ked som bol v tábore som chodil celý čas som chodil bosý aj do lesa alebo do mesta aj ked som isiel na dovolenku som isiel do lietadla bosý alebo do busu špinavé nohy mi nevadia aj do školy idem po skoro po celý rok bosý mne to vôbec nevadí ani po snehu mama nemá nič proti je jej to fuk a aj mne s chalanmi ked idem von tiež idem bosý aj v zime na gulovačku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Podla mňa fake, a navyše fetišista.