áno. čo by nebolo také vtipné, ale ja som ich mala v 19.tom roku svojho života, v čase keď som sa učila na prijímačky a nevychádzala som z domu a nebola som v kontakte s nikým (okrem rodiny, ale tí to nemali) čiže asi nejakú extra vyšľachtenú jednogeneračnú sortu, kt. vznikla aj zanikla iba na mojej hlave
Na základnej škole, asi v šiestej triede, chytila som od spolužiačky, a ona z hromadnej dopravy. Sranda bola, že mi nič nebolo, nič som necítila, až kým mame nepovedali, že na škole sa objavili prípady a mali by pozrieť deti. No a tak S mojimi dlhými a kučeravými vlasmi to bol des a pamätám si, že som desne plakala, ale prežili sme to
pred mesiacom ale zišli dosť rýchlo.... ale inak odporúčam to ako dobrú metódu na zistenie, kto je tvoj priateľ a kto nie (stačí ak to rozhlásiš, nemusíš ich naozaj mať)...
áno raz som mala..dostala som ich asi v 3. triede od spolužiačky ale tak nemám príliš usté vlasy takže som sa ich pekne a rýchlo zbavila fuj takéto zvieratka teda nemám v obľube ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Stačilo jedno umytie šampónom proti všiam a bolo.
Asi ani do školy nechodíš, že?
ďakujem za kompliment