Bufotenín je halucinogénny analog serotonínu (jeho antagonista), teda má podobné účinky ako LSD. V najväčšej koncentrácii sa vyskytuje v koži žiab a ropúch.
jasne, za mládi som ropuchy lízal.. ale nie je to nič iné ako otrava.. proste je ti tak zle až maš z toho stavy a s LSD by som to vobec neporovnaval, je to síce aj ista nova skusenosť ako s lysohlavkami že človeku to otvorí nové pohlady na realitu ,nie iluziu.. určita magia.. ale je to skor vec pre tých čo radi experimentuju lebo sa nudia a nemaju žiadne zaujmy len vyhladavať z čoho všetkeho môžu byť stavy, tak ano z tohto su stavy.. aby ta žaba produkovala jed musí sa cítiť v ohroznení
@8@ribo len on asi hlada spôsob ako sa zadarmo sfetovat takze smartshop nieje nic prenho...
ale ja som si teraz tak zacal predstavovat ako by vyzeral taky skutocny smartshop (nie internetovy), kde by mali vsetko... vojdes a okrem vsetkych moznych rastlin a kaktusov na teba pozeraju halucinogenne zaby z akvarii
@Ribo to si viem predstavit to by bolo ako v McDonalds ... inac oni sa lizu a ne jedia si predstav, ze tu zabu by predavali napichnutu na palicke ako lizatko... ides si po ulici a lizes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
(btw mohlasi datradsejzato "Na ostatne mate MasterCard!
Lizat zaby to sa naozaj neoplati Keduz chcesnaozaj nieco exoticke, objdenaj si Peyotle alebo San Pedro z nejakeho smartshopu askus to
ale ja som si teraz tak zacal predstavovat ako by vyzeral taky skutocny smartshop (nie internetovy), kde by mali vsetko... vojdes a okrem vsetkych moznych rastlin a kaktusov na teba pozeraju halucinogenne zaby z akvarii
A biologické skúšky ropušieho slizu asi ťažko niekde nájdem.
navyše bez nejakého väčšieho komerčného potenciálu, podobne ako rôzne "relaxanty" zo smartshopov