Zdravicko, ani neviem ci mi to tu dlho vydrzi, ale potreboval by som pomoc od neznejsieho pohlavia. Malujem pre dobru kamaratku obraz, krajinku, len potrebujem nejaku motivaciu....a ano, uz som toho dost poguglil, problem je ten, ze neviem co by sa dievca
hmmm, (nie som dievča,ja viem), čo tak neopičiť sa po niekom a vytvoriť niečo,čo nie je veľmi známe? ... čo tak prezrieť si nejaké fotky a inšpirovať sa...
niečo v tomto štýle, podobných farbách na plátne a na stenu... nepáčilo by sa jej to?
@Hegi450 neboj, nebudem sa opičit.....aj som pisal, potrebujem, len motivaciu... ..a nieco take by sa aj dalo...len tu vpredu by som musel nieco zmenit...asi tu vezicku, ci co to je za hrad by som zmenil...nejaky vacsi zachytny bod sa mi tam ziada... len som uvazoval, ci dievcatu sa nebudu viacej pacit nejake luky plne kvetov....alebo nwm.. ako hovorim, keby som robil len tak z nudy, tak viem presne com...mam nejake skice drevenic, drevene cerkvi, polne cesticky...ale co ja viem, co by na to povedala...
@Barry88 som aj nad tym rozmyslal..... on je baletka, ale tak nemam casu aby som takto riskoval.. ....malujem na platno s gvasovymi temperami a by som si netrufol baletku, alebo nejake divadlo..alebo mam jednu taku situaciu namalovat temperami...krajinky, zatisia, sa nechcem chvalit ale to viem, v tom sa vyzivam....keby to bola ceruzka, uhlik, tak by aj nieco ine mohlo byt...ale tempera as ilen krajinky a zatisia...
mne sa pacia zasnezene krajiny co tak vsetko zasnezene..len v strede normalne vykvitnuty strom a ista oblast okolo neho by bola trava..nieco v style,ze proste okolo toho stromu nie je sneh,ale vsade inde an
Fuuu, chces povedat, ze si trufnes na repliku Moneta? Tak to drzim palce .
Neviem, ci malujes hyperrealisticky, alebo len typizovanejsim stylom (impres. a pod.), no to by v podstate mohlo byt jedno.. Hoci ja neuznavam napr. nemiesane farby a tak.
Uz tu boli navrhy na sneh - tie su fajn, aj more, ale este niekto zabudol na treti super pohlad;
"problem je ten, ze neviem co by sa dievcatu mohlo pacit....." keď nevieš, po čom túži, čo by sa jej mohlo páčiť... Radšej jej ani nič nekresli... Ja viem, že to neznie moc milo, ani to moc milé nieje... Ale TY by si mal najviac vedieť, čo sa jej páčiť bude, každí sme iní...
@Narazuvzdornaa - mam znameho, co vie neskutocne kopirovat van gogha....a skus sama...
@Strangelady tak keby som vedel, co jej kupit, tak istotne, ze sa netrapim s malovanim....da to omnoho viacej namahy za rovnaku sumu.....(pracu neberiem do tej sumy) ...ma rada Pariž a Londyn....a som hladal nieco...ale anglicke vytvarne umenie je...skarede..sorry, až na par vynimiek...a pariž, neviem, no..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
niečo v tomto štýle, podobných farbách na plátne a na stenu... nepáčilo by sa jej to?
Skús namalovať niečo, čo vás vystihuje, niekedy to poteší viac. SI predstav že o 10 rokov na ten obraz pozrie a pomyslí si na časy strávené spolu..
» www.fotoaparat.cz/index.php?r=25&...
toto zaberie...
Neviem, ci malujes hyperrealisticky, alebo len typizovanejsim stylom (impres. a pod.), no to by v podstate mohlo byt jedno.. Hoci ja neuznavam napr. nemiesane farby a tak.
Uz tu boli navrhy na sneh - tie su fajn, aj more, ale este niekto zabudol na treti super pohlad;
Čo tak nejaké jej obľúbené/vysnívané miesto?
@Strangelady tak keby som vedel, co jej kupit, tak istotne, ze sa netrapim s malovanim....da to omnoho viacej namahy za rovnaku sumu.....(pracu neberiem do tej sumy) ...ma rada Pariž a Londyn....a som hladal nieco...ale anglicke vytvarne umenie je...skarede..sorry, až na par vynimiek...a pariž, neviem, no..