Na strednej som začala, malovala som si oči úplne na čierno ale tie časy sú už preč teraz ked sa maľujem tak už len decentne. Ale to sa ešte kľudne môže zmeniť.
od mala som nejak experimentovala a skusala som co mi prejde, ale co si pamatam dlho dlho som si malovala ciernu linku do vnutra oka, a potom na druhom stupni som to zacala dajak obohacovat o cierne tiene, od prveho stupna proste
V 11 ale to iba na oslavy. Pretoze vsetky z nasej triedy sa uz machlili. Potom som prestupila na gympel a tam som sa zacala malovat v 15. Tam sa zase nikto nemaloval....
V 13tich počas mojej drsňáckej éry som si dávala špirálu a čiernu linku. Chvalabohu ma to v 16tich prešlo.. odvtedy som bola namaľovaná asi menej ako 5krát, ale nie je to na škodu. Ono mi v tých 16tich asi došlo, že sa fakt maľovať neviem.
V 12tich som robila tuším prvé pokusy so špirálou, ale matka mi začala nadávať do ku***v, takže asi do 14tich som sa iba príležitostne tajne maľovala, aj to len tak, že špirála a max nejaké svetlé tiene a aknecolor
@candy36 aaaale prosím ťa veď aj v našej triede, aj medzi prváčkami/druháčkami je ich veľa takých, čo sa nemaľujú vôbec to aj ja sa radím medzi tie, čo sa maľujú najviac
@candy36 to sa dá povedať možno tak o štvrtine z nich, keď chceš, kľudne ti skopírujem ich menný zoznam a ku každej ti napíšem či sa maľuje, ako často a ako veľmi, potom uvidíme či prevažujú tie čo sa maľujú alebo nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
na narodeniny som si kúpila prvú špirálu
to je tak milé
nikdy sa mi ráno nechcelo ale teraz už musím
ja sa teraz ani do školy nemalujem,lebo sa mi nechce, jedine ked je nejaka priležitost...
» www.kamdomesta.sk/bratislava/kurz...
ARCHITEKTÚRA - DIZAJN – UMENIE
» www.kamdomesta.sk/bratislava/arch...