Ahojte .... začnem stručne .... ja používam make-up , špirálu , ceruzku a aj lesk na pery.... čo používate vy? myslíte si že to preháňam? pretože ja sa najlepšie cítim keď mam na sebe "masku" ....cítim sa tak najlepšie a vy?
Tak v prvom rade ja som sa začala prvý krát maľovať až niekedy okolo 21. roku Ale nelíčim sa zďaleka každý deň. Niekedy ani celé týždne nie. Ale chodím si dávať napúšťať farbou mihalnice.
No a používam tiež tak bežne make-up jemnú vrstvu, takým štetčekom trocha farby na horné viečka a taký perleťový balzam na pery.
Niekedy som absolútne lenivé prasa a dám si len pomádu či jak sa to volá a niekedy skontrolujem dátum spotreby čačiek...potom vypadám mierne jak vajco (mierne..ehm)
Bachnem si ráno špirálu na oči, ak stihnem tak zatrem to čo treba (ak je treba) mejkapom a bežím do školy.. Ešteže by som kvôli tomu vstávala skôr, no čo som
Inak k tej špirále. Ja neznášam špirály. Istý čas som to používala, ale proste o ničom to je. Ja mám dosť dlhé a husté mihalnice a vyzerá to na nich škaredo a hlavne neprirodzene. A ešte si aj treba dávať pozor, aby som sa prstom nedotkla oka. Takže preto si chodím napúšťať a mám pokoj.
ty to preháňaš? vieš čo si ja všetko dávam na xicht , očné tiene, linku, špirálu, ceruzku, mejkap tekutý, mejkap penový, mejkap krycí, púder, líčka, rúž
tak kto tu preháňa? ale proste ide o to, ako sa ty cítiš dobre, mne plno ľudí hovorí že vyzerám umelo a také dalšie pičoviny, ale ak je tebe tak dobre, pokračuj
ja na denné líčenie linku, riasenku + obočie a keď mám čas a chce sa mi, tak trošku zvýrazním očká pomocou krémového a hnedého tieňa... keď sa objaví dáka vyrážka, zatriem make-upom a to je všetko... stačí.
čo si dávaš ty na seba je tvoja vec, len, aby sa ti to vôbec hodilo
lenivá som a polovicu času sa mi vôbec nechce namaľovať, šák načo keď trávim mimo bytu tak 3 hodiny denne
ale keď sa mi chce si dám špirálu a občas aj ceruzkujem oči a keď je veeeľká príležitosť (a.k.a. ide sa piť do baru alebo mám stužkovú a pod. ) tak si linku nakreslím!
a keď nájdem púder tak si napudrim ksicht dokonca aj.
a krycí krém omietkový nevlastním žiadny, lebo som zistila že som s ním rovnako škaredá tak či tak.
ja pouzivam makeup, puder, bazu, tiene, linku, spiralu, licenku, konturku na pery, ruz, rozjasnovac, ceruzku a tiene na oboc....a zriedkaco aj ceruzku na oci.
a necitim ze by som mala na ksichte masku to nespociva len v tom kolko veci si na ksicht nakydas, ale predovsetkym v akom mnozstve
používala som doteraz BBkrém (a na to púder, sem tam špirála) ale zistila som, že to nebolo najlepšie riešenie, tak som si zaobstarala púder od pupa milano s jojobovým olejom, tak uvidíme.
Make-up a puder.. špiralu sa mi nechce davať skoro vobec, a linku sem tam a tiene ani nemam fuj neznašam tiene, potom mam pocit že mam suche oči z toho no divny pocit mam brr...
Tu masku som napísala preto lebo ja si dávam korektor make-up a nato puder a niektorý hovoria že je to "maska" ale ani ja si nemyslim že je to až tak veľa a to som nenapisala všetko -korektor make-up pudet ceruzka na obočie ceruzka na oči špirála lesk alebo rúž a spodnú peru si jemne obtiahnem ceruzkou (na zväčšenie)
ja používam bb crém, lícenku, špirálu a linku na oči. a nevyzerám dvakrát prirodzeno ale vyzerám celkom dobre a to mi stačí a určite mi to stojí za to, aby som vstala o tých 15 minút skôr.
co ja viem, BB krem, spirala, licka, puder, ale zistila som, ze ludia to aj tak nevedia rozoznat ci mam spiralu alebo nie
a ked sa mi nechce rano malovat, tak sa proste nenamalujem, nemam problem vyjst von bez mejkapu
kazdodenne sa to lisi od toho kolko mam casu cize od nic az po (idealny stav) makeup puder tiene (+podklad pod ne) linka maskara obocie (ja nevlastnim obocie musim si kreslit) lica a potom rozne medzikroky od toho casto len maskara (lebo to by niekto musel vstat na prvy budik a nie o 40 minut neskor) obcas podklad (ale to skor len na vecer ked toho na seba nabacham 4x tolko) a korektor ale ten malicko kruhy pod ocami mozem osrat a vyrazky nemam
ale idem skusit zacat konturovat kusok
neviem do akej definicie toto spada ale tak ja sa malujem vyrazne
co ja viem ja make up na to puder ceruzka na oci spirala labelo a ficim a obocie ked sa mi chce lebo vypadam divne s blond obocim ked mam cierne vlasy inak by som to okaslala
vacsinou, teda skoro kazdy den je to makeup, líčka, tiene, linka dole na viecko a špirala, lesk/ruz pocas dna... Tak sa citim najhlepsie
ALe napr dnes som stihla, kedze som spala u frajera a isli sme potom do skoly na rychlo len spiralu, co ma trocha stvalo, ale prezila som to
@alex458 a nie je to zbytocne tolko si toho tam dat? mne staci, nejaky dobre kryci ( co mi dobre zakryje fialove kruhy pod ocami, co dokaze vsk maloktory :/ )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
No a používam tiež tak bežne make-up jemnú vrstvu, takým štetčekom trocha farby na horné viečka a taký perleťový balzam na pery.
tak kto tu preháňa? ale proste ide o to, ako sa ty cítiš dobre, mne plno ľudí hovorí že vyzerám umelo a také dalšie pičoviny, ale ak je tebe tak dobre, pokračuj
čo si dávaš ty na seba je tvoja vec, len, aby sa ti to vôbec hodilo
Výnimočne len
Zväčša do školy chodim jak mátoha, lebo nestíham.
ale keď sa mi chce si dám špirálu a občas aj ceruzkujem oči a keď je veeeľká príležitosť (a.k.a. ide sa piť do baru alebo mám stužkovú a pod. ) tak si linku nakreslím!
a keď nájdem púder tak si napudrim ksicht dokonca aj.
a krycí krém omietkový nevlastním žiadny, lebo som zistila že som s ním rovnako škaredá tak či tak.
btw to čo ty popisuješ nie je maska
a necitim ze by som mala na ksichte masku to nespociva len v tom kolko veci si na ksicht nakydas, ale predovsetkym v akom mnozstve
niekedy púder
kúsok prepúdrujem (ale nikdy žiaden mejkap!)
poprípade linka
ak mám len špirálu tak si niekedy dám rúž
a ked sa mi nechce rano malovat, tak sa proste nenamalujem, nemam problem vyjst von bez mejkapu
ale idem skusit zacat konturovat kusok
neviem do akej definicie toto spada ale tak ja sa malujem vyrazne
ALe napr dnes som stihla, kedze som spala u frajera a isli sme potom do skoly na rychlo len spiralu, co ma trocha stvalo, ale prezila som to