1. Nemohli by ste spravit pravidelny refresh na stranke ? Dovod: Nebavi ma stale klikat manualne na tlacidlo obnovit ked chcem zistit ci mi nedosli nejake spravy zakial si citam nejaky blog,
pokec nech sa... pokec je obicajne hrabanie penazi na teenegeroch. kto to kedy videl, ze smajle za prachy... necem navadzat ani robit reklamu ale juknite na www.4ever.sk fajny chat som tam adminom.
No pokec je shit, ale treba si uwedomit ze wzdy tu bude number 1, pretoze kto bude prechadzat na iny chat ked uz si zwykol na pokec? Ja ho poznam uz 9 rokow, a aj napriek tomu ze tam nechatujem som tam prihlaseny kazdy den a nie to este ti trtkowia co tam pisu o dusu..
Inač aj ja mam taky technicky dotaz. Čo kebyže v albumoch je rovno prechod z fotky jedna na fotku dva a nie že sa musim vracat do albumu jak netoto a potom zase kliknut aby sa mi zvečšila druha fotka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
2.) nebude
2. nechceme, na to mas pokec.....
2.) aspon ze tak
kretenmi sa to tu hemži samí nadržaní uchyláci a 13 ročne kt chcu trtkať ..
refresh,mne sa to refreshuje (bude to operou??
chat,nehceme..