A môže ešte narásť?? No neviem či s týmto by sa dalo urobiť to ,,velké divadlo,, síce už nie som panic a keď som spal s bývalkou tak si to pochvalovala. Ale aj tak si myslim že to není vela!!
Načo ti väčší?
Raz v TV davali že Enrique Iglesias si chcel (možno to aj urobil neviem..) založiť značku extra malých kondómov lebo ma vraj uplne maly dick a nevedel zohnať kondomy svojej veľkosti a vidíš žije s tým
samé p*čoviny priemer neexistuje nemáš veľké péro tak nemáš ,buď rád že ti funguje tak ako má....opýtaj sa otca akého má hrdinu v gatiach on ti povie či narastie
@12345aaaaa v 15tich si už "spal s bývalkou"?! Čo ti mrdá?!
a @relieforsaddist zo VŠETKÉHO sa dá urobiť priemer, z akýchkoľvek 2 alebo viac číselných hodnôt.
Mať depky za to že si 2 cm pod priemerom a ešte napriek tomu, že máš potvrdené, že s tým dokážeš ženu uspokojiť?
Spamätaj sa trošku, nemáš ich prečo mať. Sú muži s 10 a menej a v živote nedokážu ženu potešiť, čo by si sa potom zajebal rovno keby to tak máš?
Neplač bože aj z malým drakom spravíš veľké zázraky použiješ jazyk ak nebude stačiť tvoj dráčik,Veď pozri Číňania majú penis okolo 9cm a koľko ich je nájdi si malú frajerku a bude dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Raz v TV davali že Enrique Iglesias si chcel (možno to aj urobil neviem..) založiť značku extra malých kondómov lebo ma vraj uplne maly dick a nevedel zohnať kondomy svojej veľkosti a vidíš žije s tým
a @relieforsaddist zo VŠETKÉHO sa dá urobiť priemer, z akýchkoľvek 2 alebo viac číselných hodnôt.
a ešte len tak 4fun
» postimg.org/image/f6gwpxm11...
Spamätaj sa trošku, nemáš ich prečo mať. Sú muži s 10 a menej a v živote nedokážu ženu potešiť, čo by si sa potom zajebal rovno keby to tak máš?
alebo sa denne daj do klbka a zavri do postele
proste sa daj do maleho priestoru, tym budes ty mensi postavou, ale vtaka ti to nezmensi, tak bude vyzerat vacsi