Caute...mam taky mensi problem...sedim teraz v izbe a nudim sa, a tak ma napadlo, ze by nebolo od veci dat si prda, lenze nechce sa mi cez fajku minat biznis, a tak ma napadlo spravit si vodne bongo...vsetko v pohode, len teraz neviem ako to mam pripalit,
Flamerage - vsak jasne, ja viem ze sa to tak robi, len ja som take nemehlo, ze sa popalim Na druhy krat sa mi to uz podarilo, ale tak chapete, chytila ma panika prvy krat, ze si nedam prda, to bol naliehavy dovod zalozit diskusiu Teraz riesim dilemu, ci sa skurim teraz vecer alebo zajtra rano, lebo povodne som mal v plane zajtra rano, ale nejak mi to neda pokoj, tak asi to presuniem na dnes vecer
11. riesis dilemu? podla mojho skromneho posudku ziadnu dilemu riesit nemusis, pretoze neodolas a skuris sa dnes vecer, v noci, rano, doobeda aj poobede.. zavislak
Nygdy - ale ja ho uz natiahnut viem...chapes, ze som to robil prvy krat v zivote?Doteraz ma vzdy niekto obsluzil a sam fajcim cez fajku, na druhy krat sa mi to uz podarilo natiahnut...keby som vedel, ze si tu bude kazdy zo mna picu robit, tak nezakladam tuto diskusiu, ale tak mozno sa mi zvysi status, ked som tu hodil taku jebnutu diskusiu
nygdy no dovol ja mam tiez 19 a nevedel bych to kuril som len parkrat a aj to vzdy len s niekym, kto mi dal nikdy som si nezohnal ze sam pre seba.. taze ani nemam dovod vediet to marihuana je pre deti
bratu jednoducho zohnaj si dwe flase s jednej odrez polowicu a jednej iba spodok do tej prwej nalej wodu "ale nie do plna" a strc do nej tu deuhu flasu tam kde dawas wrchnak daj alobal spraw do neho mensie dierky a nasip tam wecy a ako to budes palit taq pomalicku tahaj flasku nahor a ked uz bude na samom wrchu tak sundaj sen alobal a daj usta k otworu a pomalicky tlac flasu dole a pocas toho dym tahaj do seba a potom opakuj """"""""wed pomahat sa ma""""""
Chalan, sam fajcit sa nepatri. Teda pokial nejdes hrat napr. na hudobny nastroj (pri gitare je to psycho ) alebo nejdes pozerat psycho film... Na umocnenie efektu, inak sa kuri len v pocte 2+
inak viete co je dobre ??? V baumaxe co su sitka na vodovodne kohutiky...myslim ze rozmer 18 mm, to uplne sedi do flase, a neseres sa s alobalom...mas to akurat kotol
ale ale ale ludia ved zivot je sale o skuskach tak preco neviskusat nieco novy jezis ved vas to nezabyje hehehhe no no lem si dajte gramyk viem zriesit za 500skk chapete heheh skanky ale ked si date vodne jezis maria sak zabudnete ako sa volate heheh alebo cez fajku jaaaa ved to taky speceny budete ze si spravite dierky do steny a zacnete taj jebat asi 3-4hod v kuse sak to je nenormalna vec dakujem matke prirode zi myslela aj na nas "FETAKOV" ktory sa radi sfajcia ako delo az tak ze nevedia o sebe jaaj sak ja to milujem do frasa aj som dostal chut jaaj ja si idem dat a otom sa ozvem a tim co pisu ze "FUUUUU PRE BOHA JAAA NEVER"""HEHEHEH odkazujem ved aj tak raz zomriete a ked uz ano tak nech veim na co to vlastne bolo NIE???,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ja nemôžem sorry
najvyšší čas začať
a k téme: na nete je nepreberné kvantum návodov
zadaj do vyhľadávača "gravity bong"
he jj mas pravdu 12 je akurat aj ja som odpalil svoje prvre brcko v 12