Soferujes, si sam, sama v aute.Je noc a vonku je hrozna burka.Prave prechadzas okolo autobusovej zastavky a vidis tam stat 3 ludi:
1,Staru pani, ktora vyzera tak velmi chora, ze jej do smrti chyba iba par minut.
2,Stareho priatela, ktory ti raz zachra
@caleban šak tie klúče ja dám kamošovi a k nemu nasadne babka a on ju odvezie do nemocnice a ostanem na zástavke zo ženou lebo to je žena mojich snov kamoš a babka odídu ja ostávam zo ženou
Ako tej babke pomôžem od smrti tým, že ju zoberiem do auta? Ešte budú mňa vyšetrovať za vraždu, únos a neviem čo...alebo vy bežne prevážate v aute cudzie mŕtvoly?
Perfektná žena by so mnou pravdepodobne do auta nesadla (zastaví ju cudzí chlap, či sa nechce odviezť? ). Tá búrka by síce hrala do karát, ale aj tak by sa zrejme zviezť nenechala.
Takže kamaráta, ten by si za zachránenie života celkom zaslúžil na oplátku aspoň raz nemoknúť.
Stareho priatela.. a ak ta stara pani bude vyzerať ozaj zle, tak jej zavolam zachranku.. ved co by u mna v aute robila?? a toho perfektneho muža by som pozdravila
chlapovi požičiam dáždnik (myslím, že to, že budem mať pri sebe dáždnik je asi tak pravdepodobné, že budem mať vodičák) a budem mať zámienku, aby ma musel potom znova vyhľadať
(a ak by tak nespravil a nechcel by mi vrátiť dáždnik, tak nie je predsa ideálny)
moralna dilema....ael asi berem babku...nenecham predsa starenku mrznut na dazdi len preto ze nejaky chlap vyzera pekne...a kamarat to pochopi,odplatim mu to inokedy,niekedy mu zase ja zachranim zivot........
Poviem mladej nech zavolá 112 a postará sa o starú a ja zatiaľ berem kamaráta a ideme. Istota je istota. Ako môžeš vedieť že sa jej páčiš? To nieje istota že s tebou pôjde hneď aj na rande. Logické
ak to vezmem ako čierny humor, počkal by som par minut kym starenka dodycha, dal ju do kufra,a odviezol na patologiu, kamoša by som posadil vedla seba, a tej užasnej žene by som povedal aby chvilku počkala ,že sa po nu vratim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
1,Staru pani, ktora vyzera tak velmi chora, ze jej do smrti chyba iba par minut.
2,Stareho priatela, ktory ti raz zachranil zivot.
3,Perfektneho muza/zenu, o ktorom/ej si cely zivot snival/a.
Koho by si zobral/a k sebe do auta, s tym, ze tam mas miesto iba pre jednu osobu?
Mám Smart alebo som práve vykradla Ikeu?
Pešo.
a kamión by som si nikdy nekupovala.
takže je jedno, čo by som mala, štyria by sme sa zmestili všade.
(ak teda nepredpokladáme, že sa budem za upršanej noci vonku vyvážať golfovým vozíkom)
Perfektná žena by so mnou pravdepodobne do auta nesadla (zastaví ju cudzí chlap, či sa nechce odviezť? ). Tá búrka by síce hrala do karát, ale aj tak by sa zrejme zviezť nenechala.
Takže kamaráta, ten by si za zachránenie života celkom zaslúžil na oplátku aspoň raz nemoknúť.
Ale otázka znie: "Koho by si zobral/a k sebe do auta...?"
Zamysli sa a skús prísť na to, kde je chyba.
odmysliac si, že je to blbosť..
babka umrie tak či tak, tak ju kašlem
chlapovi požičiam dáždnik (myslím, že to, že budem mať pri sebe dáždnik je asi tak pravdepodobné, že budem mať vodičák) a budem mať zámienku, aby ma musel potom znova vyhľadať
(a ak by tak nespravil a nechcel by mi vrátiť dáždnik, tak nie je predsa ideálny)
problém vyriešený
(a teda že by bol potom vo vážnom ohrození života
čiže moja dilema je vyriešená
Kebyže o takom čase v takom počasí a sama s plne naloženým autom šoférujem, pravdepodobne:
- Ani nedovidím na ľudí, čo sú na zastávke, lebo mám problém vidieť meter pred seba,
- musela som spáchať nejaký zločin alebo som po strašnej hádke v smrteľne zlej nálade