začni si robiť starosti až po 16. A navyše, ak ti už začali rásť prsia, tak určite príde aj menštruácia. Ja som dostala v 15 a som rada, že tak "neskoro".
no tak v kazdom pripade si z toho nic nerob...neviem...mozno si prilis chuda alebo tak..rposte to zavisi od mnohých vecí...este si tak nevyspela...sak kazdá to ma inak..no takze ziadne stresy
awojte baby mam 14 rokov a este stale nemam menzes! a neviem ci vlastne dostanem ale vytok uz mam pomaly 2 roky taze by mal prist menzes ak nieco viete mi poradte
28:poradis mi? ze mam 14 a este nemam kramy? to velmi vadi? a vies moje spoluziakcy uz maju a ja este nemam? a ta kamoska tvoja co dostala v 18 jej to nevadilo ze nema?
ako nechápem asi tej otázke ako sa dá mať masturbáciu ved to musíš robiť to nečakaj že si ju niekde kupiš alebo čo ked budeš chcieť tak to sprav a neviem o čom tu potom točíš
sorry ja som si to zle prečítala velmi sa ospravedlnujem ale nechápem prečo si to zaradila do tejto kategorie,.,. fakt ešte raz sorry mohol by to predošle niekto vymazať
cawte. mam 12 a este som to nedostala,ale mam vytok.moje kamosky to uz maju a vysmievaju sa mi zato. neviete mi niekto poradit co mam urobit? alebo co stym.K HEJ TAK MI PROSIM NAPISTE.
mam 13 rokov a bojim sa ze nedostanem menstruaciu vzdy ked sa idem okupat tak mam na katkach take biele :/ prosimm pomozete mi? co mam spravit aby som mala menstruaciu aby som sa uz nebala ze nedostanem (
ahoj tiež mam 14 rokov a tiez som este nedostala menstruaciu kazdy z mojej triedy uz ma len ja nie,uz asi rok ma boli brucho,ale stale nic,neviem co mam robit a bojim sa ze sa mi budu spoluziacky vysmievat (,prosim pomožte mi: disappointed:
Ahojte ja mam 13 rokov a som strasne chuda a tiez este nemam menstruaciu. Mama mi povedala ze mozno to bude genetikou lebo moja babka to dostala v 15 ale mama v 13. Kamaratky z mojej triedy to uz davno dostali a bojim sa ci ju vobec dostanem ale dufam ze to bude v poriadku ak by ste mi mohli dat niaku radu tak by som bola rada. Dakujem
mam 14 a este stale nemam kramy a neviem si rady. pls pomoc dajte rady na urychlenie. uz mam vyse roka biely vytok a neviem co s tym. prosi mpomozte. dikes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
a fakt netráp sa, je to normálne.
BUĎ RADA!
no tak v kazdom pripade si z toho nic nerob...neviem...mozno si prilis chuda alebo tak..rposte to zavisi od mnohých vecí...este si tak nevyspela...sak kazdá to ma inak..no takze ziadne stresy
A vôbec mi nechýbali
Ale vážne, počkaj do 16, do vtedy ich asi dostaneš, ak nie, potom pôjdeš s tým k lekárovi
a z mojich skusenosti: snaz sa vyhnut tomu, aby ta to stihlo niekde s otcom bez mamy, kde ma vlozky len babka
ja som to tiez dostala neskor, 14 skoro 15 som mala, a teraz som rada ze som mala o par rokov menej starosti nic sa neboj to je este v pohode
moja kamoška má krámy každé tri mesiace..vždy..len minule mala po mesiaci, a mala z toho depresiu
jedna baba má krámy 2 krát do mesiaca: každé dva týždne
Niektore baby dostanu menstruaciu az okolo 18-ky, mozno su to nejake geneticke predispozicie takze zatial no stress
: disappointed:
sak mas este len 14.-)bud rada ze ju nemas teraz
a ak pride ta spravna chvila ten spravny cas tak budes nariekat aby si ju nemala uzivaj si dokym ju nemas .-)
a pozri ja mam 17 a ju nemam stale a stale cakam ako blazon a nic povedala som si ze pockam do 18nacky a ak nepride idem k doktorovy
mam 13 rokov a bojim sa ze nedostanem menstruaciu vzdy ked sa idem okupat tak mam na katkach take biele :/ prosimm pomozete mi? co mam spravit aby som mala menstruaciu aby som sa uz nebala ze nedostanem (
a vytok mam uz viac nez 2 roky.