I. - Make-up taký, ako po celý rok. Môžem používať len Toleriane Teint od La Roche-Posay (kryje najviac zo všetkých na trhu, ale je drahý, okolo 19€). Napadlo mi, že by si si mohla skúsiť kúpiť nejaký vode odolný, ale ten zase môže upchávať póry... Najlepší púder, aký som kedy mala je Anti Shine Mattitude od Astor (dobre matuje + má príjemnú vôňu, na pleti nie je takmer vidieť ale cenu neviem).
II. - Zatiaľ používam dámsku žiletku s tromi čepeľami (takú lepšiu), ale taktiež uvažujem nad voskovými pásmi Veet (pokožka vydrží hladká až štyri mesiace). Doma mám i elektrický epilátor ale s toho mám strach.
III. - Ak máš svetlú pokožku, nečakaj, že sa dobre opáliš. A nepíš, že už nikdy nebudeš mať pokožku bez pieh a znamienok - mohla by si mať, ale do toho by si musela investovať peniaze » www.ulk.sk/...
Samoopaľovacie krémy sú hlúposť, určite to nikdy nie je rovnomerné, to už by som šla radšej do solária (ale to spôsobuje rakovinu). A určite nie všetky krémy zapáchajú.
1)Používam len púder-taký bledomodrý od Miss sporty(3-4€) a od Essence je penový make-up(tiež okolo 4€)
2)Ja som skúšala tie veet pásiky,ale tak moc nempohohlo ale pomaly sa odhodlávam na vosk...
3)Znamienka sa dajú odstrániť,ale keď ich máš veľa,tak sa ti to finančne dosť predraží Hlavne sa natieraj opaľovacím s vysokým faktorom a vyhýbaj sa priamemu slnku(11:00-14:00) inak ti neviem nič s týmto poradiť .)
1-ja som používala Astor MAttitude a ten dosť dobrý teraz mam Rimmel taký v sklenej nadobke Lasting Finish a puder mam Rimmel Stay Matte to je naj puder na svete..ale na leto ti neodporučam make-up po prve ti to aj s potom bude upchavať pory a po druhe nechaj si pokožku prejsť slnkom ono ti vyčisti pleť od vyrážok..
2-žiletka ale používam aj depilačný krem od Veet,len to treba poriadne naniesť..aj epilator jemožnosť no mna to bolí...
2) mám epilátor, ale vosk je lacnejšie riešenie, hoci...z dlhodobého hľadiska je možno lepšie raz investovať do dobrého epilátora ako viac x do vosku
3) nevystavuj sa priamemu slnku, používaj prípravky s vysokým faktorom, jedz betakarotén, vitamín B, niacín, zinok ....
a pehy môžeš zmierniť uhorkovou alebo citrónovou šťavou...plus existuje aj prípravok na redukovanie pieh a zosvetlenie pokožky v ich mieste, volá sa Forever Epiblanc, ale nemám predstavu koľko stojí.
1. make-up stale menim a este som nenasla ten pravy, takze toto ti poradit neviem. puder puzivam jedine klasicky detsky - nevyzera to az tak neprirodzene.
2. vosk nikdy! ja som to pouzivala cca rok a pol a chlpky na nohach mi zacali zarastat. nechci si ani predstavit ako to vyzeralo. ja mam bledu citlivu pokozku, ktora taketo veci neznesie. cize uz len 4 cepelova ziletka.
3. jednoducho chod von a opal sa. pehy aj znamienka budu menej viditelne. pokial nie si prirodzena rysavka, tak sa opalis. len vsetko s mierou.
1. make up taký ako celý rok, ale ja ho používam veľmi málo/takmer vôbec, my nie sme nejakí extra kamaráti
2. donedávna stále žiletku, ale prešla som na voskové pásiky/epilátor... je to stokrát lepšie ako žiletka, dlho dlho ti vydržia nohy hladké a keď ti chĺpky vyrastú, tak len veľmi jemné a len sem-tam, nenahraditeľné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
2. žiletky, a cez leto vosk
3. mňa toto našťastie netrápi, takže neviem
2) žiletky ale asi si kúpim niečo iné len ešte neviem čo .. či epilátor alebo vosk
3) i don´t know
Depilačné pásiky na leto ich používam aj ja a vydrží to minimálne týždeň kým začnú rásť
A na toto ti neviem odpovedať mám ten istý problém
II. - Zatiaľ používam dámsku žiletku s tromi čepeľami (takú lepšiu), ale taktiež uvažujem nad voskovými pásmi Veet (pokožka vydrží hladká až štyri mesiace). Doma mám i elektrický epilátor ale s toho mám strach.
III. - Ak máš svetlú pokožku, nečakaj, že sa dobre opáliš. A nepíš, že už nikdy nebudeš mať pokožku bez pieh a znamienok - mohla by si mať, ale do toho by si musela investovať peniaze » www.ulk.sk/...
Samoopaľovacie krémy sú hlúposť, určite to nikdy nie je rovnomerné, to už by som šla radšej do solária (ale to spôsobuje rakovinu). A určite nie všetky krémy zapáchajú.
3) to fakt nerieš, buď rada, že vôbec máš takú pokožku že sa môžeš ukázať v plavkách
2)Ja som skúšala tie veet pásiky,ale tak moc nempohohlo ale pomaly sa odhodlávam na vosk...
3)Znamienka sa dajú odstrániť,ale keď ich máš veľa,tak sa ti to finančne dosť predraží Hlavne sa natieraj opaľovacím s vysokým faktorom a vyhýbaj sa priamemu slnku(11:00-14:00) inak ti neviem nič s týmto poradiť .)
2-žiletka ale používam aj depilačný krem od Veet,len to treba poriadne naniesť..aj epilator jemožnosť no mna to bolí...
1) ja používam od essence
2) mám epilátor, ale vosk je lacnejšie riešenie, hoci...z dlhodobého hľadiska je možno lepšie raz investovať do dobrého epilátora ako viac x do vosku
3) nevystavuj sa priamemu slnku, používaj prípravky s vysokým faktorom, jedz betakarotén, vitamín B, niacín, zinok ....
a pehy môžeš zmierniť uhorkovou alebo citrónovou šťavou...plus existuje aj prípravok na redukovanie pieh a zosvetlenie pokožky v ich mieste, volá sa Forever Epiblanc, ale nemám predstavu koľko stojí.
2. vosk nikdy! ja som to pouzivala cca rok a pol a chlpky na nohach mi zacali zarastat. nechci si ani predstavit ako to vyzeralo. ja mam bledu citlivu pokozku, ktora taketo veci neznesie. cize uz len 4 cepelova ziletka.
3. jednoducho chod von a opal sa. pehy aj znamienka budu menej viditelne. pokial nie si prirodzena rysavka, tak sa opalis. len vsetko s mierou.
2, tak podľa toho,čo chceš holiť...
voskové pásiky mne osobne nesadli. ani epilátor,takže u mna jednoznačne vyhráva žiletka a ešte elektrický strojček.
3, ja našťastie takýto problém nemám,ale v @8 ti dobre poradili ako čítam
2. donedávna stále žiletku, ale prešla som na voskové pásiky/epilátor... je to stokrát lepšie ako žiletka, dlho dlho ti vydržia nohy hladké a keď ti chĺpky vyrastú, tak len veľmi jemné a len sem-tam, nenahraditeľné
3. @8
2.nohy si neholim
3.serem na pokozku aj na telo... nechodim sa kupat iba doma v bazene lebo by som vylakal cele kupalisko