mám mojej byvalej najlepsej kamaratke povedat ze nou us neni?pozname sa us od skolky...a ja som to znicila.. ja som sa zmenila a ona ne..us mam novu a ta je uuzasna...omg pomoc
No mojho najlepsieho kamosa poznam 15 rokov - a nikdy by so msa z nim nepohadal - a nedam na neho dopustit - no neviem ked je niekto tvoj najlepsi kamarat tak nim ostane do smrti - podla mna to sa nemeni z jedneho dna na druhy - kamosov mas na kratku dobu ale najlepsieho kamosa na cely zivot.
jamoc nezastavam to ze najlespia kamoska... ja som skor za to vela uzasnych priatelov...
alr co sa tyka teba tak kebyze jej to povies znicis podla mna uplne vsetko,ale vobec mi nejak nesadlo to ako si sa zachovala....a podla mna to je tak ze si si nasla nejaku oblubenu zo skoly ktoru kazdy pozna a len preto ze ti to imponuje si zahodila dlhorocnu najlepsiu kamosku... potom to ztroskota bo jej nebudes vyhovovat a nebudes mat ani jednu ani druhu............
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
alr co sa tyka teba tak kebyze jej to povies znicis podla mna uplne vsetko,ale vobec mi nejak nesadlo to ako si sa zachovala....a podla mna to je tak ze si si nasla nejaku oblubenu zo skoly ktoru kazdy pozna a len preto ze ti to imponuje si zahodila dlhorocnu najlepsiu kamosku... potom to ztroskota bo jej nebudes vyhovovat a nebudes mat ani jednu ani druhu............
ozajstne kamaratstvo vydrzi skoro vsetko